Γ’ Κατηγορία: «Κλείνει» το ρόστερ ο Ο.Φ. Ιστρίου

Γ’ Κατηγορία: «Κλείνει» το ρόστερ ο Ο.Φ. Ιστρίου

Γ’ Κατηγορία: «Κλείνει» το ρόστερ ο Ο.Φ. Ιστρίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 150 ΦΟΡΕΣ

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης του ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται η ομάδα του Ο.Φ. Ιστρίου. Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε ακόμα μερικά αποκτήματα, ενώ όπως ενημερώνει με μια νέα ανακοίνωση που θα ακολουθήσει, θα ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της. Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα μας τη φετινή χρονιά. Αναλυτικότερα, καλωσορίζουμε πίσω στην ομάδα μας τέσσερα παιδιά που αγωνίστηκαν και στο παρελθόν σε αυτήν, τον Βασίλη Αυγουστάκη και τον Σπύρο Τεχνίτη ως ελεύθεροι, τον Παναγιώτη Αργυρού (από Ασπίδα Απολακκιάς) και τον Θωμά Βρετινάρη (από Αδελφοσύνη), όλοι τους αγωνίζονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ακόμη, άλλοι έξι ποδοσφαιριστές θα ανήκουν στο δυναμικό μας στο εξής, ο αμυντικος Σταύρος Παντελίδης (από ΑΕΡΑ), ο μέσος Μανώλης Πρωτόπαπας (από Ασπίδα Απολακκιάς), ο αμυντικός Γιάννης Κουνιος (ως ελεύθερος), ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Παπανικολάου (από Ροδιακό), ο αμυντικός Μιχάλης Μαγκαφακης (από Θύελλα Πυλώνας) και ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Προβατάς (από Αστέρα Παστίδας).

Ευχόμαστε σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες. Παράλληλα, ευχαριστούμε πολύ όλες τις ομάδες που συναίνεσαν στις μετεγγραφές των παικτών. Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι τελευταίοι παίκτες, με τους οποίους υπάρχει ήδη συμφωνία και με αυτούς θα κλείσει και τυπικά το ρόστερ της ομάδος μας».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή