Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ρόδου ευχαριστεί για την αιμοδοσία στις Καλυθιές

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου “Άγιος Εφραίμ” ευχαριστεί θερμά όλες και όλους που στήριξαν με την παρουσία τους την προχθεσινή αιμοδοσία που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Μικροβιολογικό Εργαστήριο της Παρασκευής Αθανασάκη-Φλεβάρη, στις Καλυθιές.

Πολλοί συμπολίτες μας έδωσαν το /παρών”,  αιμοδοντώντας και βοηθώντας έτσι στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα του τόπου μας, που την περίοδο που διανύουμε είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε θερμά την Παρασκευή Αθανασάκη- Φλεβάρη για την ευγενική παραχώρηση του χώρου, για τη στήριξη και για την άψογη συνεργασία, καθώς και τον τον στρατηγό της 95 ΑΔΤΕ Νικόλαο Φλάρη, για τη στήριξη.

Όλοι μαζί ενωμένοι συγκεντρώσαμε δείγματα για δότες μυελού αυξάνοντας τις πιθανότητες ιστοσυμβατότητας για κάποιον πάσχοντα.

Οι ανάγκες σε αίμα όμως ποτέ δεν τελειώνουν και δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε.

Προσφέρουμε αίμα, γινόμαστε δότες μυελού των οστών, δωρίζουμε βλαστοκύτταρα και χαρίζουμε Ζωή. Για όσους επιθυμούν να ενημερωθούν και δεν πρόλαβαν χθες, για τη δωρεά μυελού των οστών και να δώσουν δείγμα στο μικροβιολογικό εργαστήριο της κ. Αθανασάκη θα λαμβάνονται σε συνεργασία με τον σύλλογο μας καθημερινά δείγματα,  καθώς και θα γίνεται ενημέρωση για τη δωρεά ομφαλοπλακουντιακού αίματος στη δημόσια τράπεζα. 

Πράξεις αγάπης, ανιδιοτέλειας, αλτρουισμού,  οι οποίες δεν κοστίζουν! Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν κοινό σκοπό, τη ΖΩΗ!