Ταράζει τα νερά με Μπιταξή ο Ηρακλής Μαριτσών!

Ταράζει τα νερά με Μπιταξή ο Ηρακλής Μαριτσών!

Ταράζει τα νερά με Μπιταξή ο Ηρακλής Μαριτσών!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 372 ΦΟΡΕΣ

Μια ανάσα από το να προσθέσει στο δυναμικό του έναν παίκτη που προέρχεται από Εθνικές κατηγορίες

Σε μια πολύ δυνατή μετεγγραφή για τα δεδομένα του τοπικού μας πρωταθλήματος είναι πανέτοιμος να προχωρήσει και τυπικά ο Ηρακλής Μαριτσών θέλοντας να κλείσει έτσι εντυπωσιακά το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μπιταξή ο οποίος το τελευταίο διάστημα έπαιζε με τη φανέλα του Ηλυσιακού ενώ έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες που έχουν πάρει μέρος σε Εθνικές κατηγορίες όπως τη Σπάρτη, τον Ιωνικό, το Χαϊδάρι, τον Αίαντα Σαλαμίνας, τον Φωστήρα, την Τριγλία Ραφήνας, τον Πανηλειακό και τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο παίκτης είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Απομένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου να ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας.

Με την κίνηση αυτή, ο Ηρακλής φανερώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του για το νέο πρωτάθλημα που δεν είναι άλλες από το να παίξει φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ξεκίνησε και ο Παπακωνσταντής
Κατά τα άλλα, ευχάριστες ειδήσεις περιλαμβάνει και το ιατρικό δελτίο για τον σύλλογο του Ηρακλή. Ο Παπακωνσταντής που είχε κάνει επέμβαση χιαστών, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του και ήδη προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Μπιλιάς που αντιμετώπισε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και αναμένεται και αυτός από τη Δευτέρα να μπει στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο μόνος που δεν συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες είναι ο Χατζηκοσμάς ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και κάνει πιο ελαφρά.

Δεν είναι πάντως κάτι σοβαρό και αναμένεται από τη Δευτέρα να επιστρέψει και αυτός κανονικά.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Την Παρασκευή 10/5 στην Πάτρα

Άψογη η διοργάνωση του “Aegean IPSC Cup 2024” από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου!

Τα αποτελέσματα στο τοπικό μπάσκετ

Πολύτιμες εμπειρίες για την ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις

Πολύ καλή η παρουσία της Δάφνης Ρόδου στο διασυλλογικό στίβου Ανδρών-Γυναικών

Ρεκόρ του Γιώργου Λυμπέρη των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Σαφώς αναβαθμισμένος φέτος ο «2ος Δάφνινος Αγώνας» στο φράγμα της Απολακκιάς

Ιάλυσος-Φοίβος: Παίζουν με φόντο τον τελικό