Μέλος του Κολοσσού και ο Μάικ Μπρούσεβιτς

Μέλος του Κολοσσού και ο Μάικ Μπρούσεβιτς

Μέλος του Κολοσσού και ο Μάικ Μπρούσεβιτς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 128 ΦΟΡΕΣ

Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ ανακοινώθηκε από τους «θαλασσί», έχοντας παρουσία την περασμένη περίοδο με την Ενισέι στη VTB League.

Νέο πρόσωπο στις τάξεις του Κολοσσού είναι ο Μάικ Μπρούσεβιτς, όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο, που θα βοηθήσει ως φόργουορντ τη νέα προσπάθεια για μια σημαντική πορεία στην Basket League.

Με τη φανέλα της Ενισέι στη VTB League ο 29χρονος Αμερικανός είχε σε δέκα ματς στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου 5,1 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού:
«Ο Κολοσσός Ρόδου H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάικ Μπρούσεβιτς.

Ο Μάικ Μπρούσεβιτς είναι γεννημένος στις 9 Αυγούστου του 1990, στη Μινεσότα των ΗΠΑ και με ύψος 1,98μ. αγωνίζεται ως φόργουορντ. Αποφοίτησε το 2013 από το κολέγιο του Γουισκόνσιν και την ίδια χρονιά ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο Ισραήλ και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε σε Σλοβενία (Γκρόσουπλιε), Νορβηγία (Μπαερούμ) και Σουηδία (Γιάμτλαντ), για να μετακομίσει τη σεζόν 2017/18 στη Λετονία και τη Βέντσπιλς.

Την περασμένη χρονιά (2018/19), ξεκίνησε στη Λιθουανία και τη Βιτάουτας, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 12,4 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη VTB League με τη φανέλα της Ενισέι, όπου σε δέκα ματς είχε 5,1 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή