Σούπερ κίνηση με Φράγκο ο Ιάλυσος

Σούπερ κίνηση με Φράγκο ο Ιάλυσος

Σούπερ κίνηση με Φράγκο ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 291 ΦΟΡΕΣ

Ο Ιάλυσος απέκτησε τον έμπειρο Ροδίτη σέντερ φορ και ενισχύθηκε σημαντικά ενόψει της νέας χρονιάς. Σήμερα στις 6 μ.μ. στο «Οικονομίδειο» το φιλικό με τη Ρόδο

Την έκπληξη με τη μετεγγραφή του Μιχάλη Φράγκου έκανε χθες ο Ιάλυσος! Οι «ερυθροκίτρινοι» που έψαχναν να βρουν έναν έμπειρο επιθετικό για να ενισχύσουν το ρόστερ τους, συμφώνησαν με τον πρώην παίκτη του Βόλου, ο οποίος υπέγραψε μάλιστα και το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας.

Η αξία του 29χρονου Ρόδιου σέντερ φορ είναι δεδομένη και ασφαλώς και αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα του νησιού μας στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και η μετεγγραφή του θεωρείται μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο της Ιαλυσού.

Ο Φράγκος έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες ανά την Ελλάδα, ενώ μέχρι και πρόσφατα προσπαθούσε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της Λαμίας που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League. Έχει αγωνιστεί στον Θρασύβουλο, την Πρέβεζα, τον Διαγόρα, τη Ρόδο, τον Πανηλειακό, τον Φωκικό, τη Λαμία, την Καλλιθέα, την Καλλονή Μυτιλήνης, την Αθλητική Ένωση Σπάρτη και τον Βόλο την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Πριν μερικά χρόνια είχε αγωνιστεί και στην Γ’ Εθνική Ισπανίας. Ουσιαστικά επιστρέφει στο νησί μας μετά από περίπου 7χρόνια.

Φιλικό με τον ΑΣ Ρόδος
Ο Φράγκος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την καινούργια του ομάδα στο σημερινό φιλικό παιχνίδι που δίνει στο «Οικονομίδειο» στις 6μ.μ. με αντίπαλο τον ΑΣ Ρόδος. Ο τεχνικός Σάκης Παπαβασιλείου θα έχει την ευκαιρία να «τεστάρει» και πάλι τις δυνατότητες των παικτών του σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με μια ομάδα που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή