Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Αγαθονησίου

Παρουσία των αρχών του νησιού, πρώην αιρετών και σχεδόν του συνόλου των  κατοίκων, σε ένα  ιδιαίτερα ζεστό κλίμα και πανηγυρική ατμόσφαιρα, στις 24/08/2019   και ώρα 11.00, ορκίστηκε ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Αγαθονησίου κ. Ευάγγελος Κόττορος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου.

Την τελετή ορκωμοσίας και τον αγιασμό για τη νέα θητεία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος.


Στην ομιλία του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη στήριξη του προς τους ακρίτες κατοίκους του Αγαθονησίου, συνεχάρη τους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους.

«Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα και ταυτόχρονα τη συνέχιση της προσπάθειας που ξεκινήσαμε πριν από 13 χρόνια. Καινούργιο ξεκίνημα διότι ξεκινάμε με διαφορετικές συνθήκες, καθώς η εμπειρία αυτών των ετών μας κάνει καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς. Εύχομαι η νέα θητεία να έχει λιγότερα προβλήματα».