Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Αγαθονησίου

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Αγαθονησίου

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Αγαθονησίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 257 ΦΟΡΕΣ

Παρουσία των αρχών του νησιού, πρώην αιρετών και σχεδόν του συνόλου των κατοίκων, σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα και πανηγυρική ατμόσφαιρα, στις 24/08/2019 και ώρα 11.00, ορκίστηκε ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Αγαθονησίου κ. Ευάγγελος Κόττορος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου.

Την τελετή ορκωμοσίας και τον αγιασμό για τη νέα θητεία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος.


Στην ομιλία του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη στήριξη του προς τους ακρίτες κατοίκους του Αγαθονησίου, συνεχάρη τους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους.

«Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα και ταυτόχρονα τη συνέχιση της προσπάθειας που ξεκινήσαμε πριν από 13 χρόνια. Καινούργιο ξεκίνημα διότι ξεκινάμε με διαφορετικές συνθήκες, καθώς η εμπειρία αυτών των ετών μας κάνει καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς. Εύχομαι η νέα θητεία να έχει λιγότερα προβλήματα».

Διαβάστε ακόμη

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Ορκίστηκε για 5η συνεχόμενη θητεία ο Βαγγέλης Κόττορος Δήμαρχος του ακριτικού Αγαθονησίου και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι

Αγαθονήσι: Παρέμβαση από το υπουργείο Ναυτιλίας

Αγαθονήσι: Ένα μήνα χωρίς πλοίο νησί – Στα όριά τους οι κάτοικοι

Παρέμβαση του πρωθυπουργού για την ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση ζητά ο δήμαρχος Αγαθονησίου

Δήμαρχος Αγαθονησίου εξελέγη ξανά ο Ευάγγελος Κόττορος

Στην τελική φάση η μελέτη του έργου: «Επέκταση Λιμένα Αγαθονησίου»

Αγαθονήσι: Εκεί όπου ο χρόνος κυλάει με άλλη ταχύτητα