Προφυλακίστηκε ο 52χρονος Ουκρανός για τη δολοφονία του Βούλγαρου στο Νιοχώρι

Προφυλακίστηκε ο 52χρονος Ουκρανός για τη δολοφονία του Βούλγαρου στο Νιοχώρι

Προφυλακίστηκε ο 52χρονος Ουκρανός για τη δολοφονία του Βούλγαρου στο Νιοχώρι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2169 ΦΟΡΕΣ

Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι καβγάδισε με το θύμα όχι όμως ότι το μαχαίρωσε

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε χθες μετά τη απολογία του, ο 52χρονος Ουκρανός που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε για ασήμαντη αφορμή 37χρονο Βούλγαρο στο Νιοχώρι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα, ενώ ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε ο 53χρονος έλληνας ομογενής από τη Γεωργία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο 52χρονος απολογούμενος χθες, όσο και ο 53χρονος, αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται και παραδέχτηκαν μόνο τον καβγά.
Πιο συγκεκριμένα, χθες το πρωί οι δύο κατηγορούμενοι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, προσήχθησαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους κ.κ. Σταύρο Παναγιωτακόπουλο και Λουκία Βούη για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος ομογενής από τη Γεωργία ισχυρίστηκε πως ουδεμία σχέση έχει με την όλη υπόθεση, καθώς έλειπε την ώρα που συνέβη το περιστατικό, αφού είχε απομακρυνθεί με αφορμή τον τσακωμό που είχε προηγουμένως με τον 38χρονο Πολωνό, φίλο του θύματος.
Από την πλευρά του ο 52χρονος Ουκρανός ισχυρίστηκε πως πράγματι καβγάδισαν με τον Βούλγαρο όμως ουδέποτε χρησιμοποίησε τον πτυσσόμενο σουγιά που είχε στην τσέπη του και φυσικά ότι δεν γνωρίζει την αιτία θανάτου του 37χρονου αλλοδαπού. Ο Ουκρανός παραδέχτηκε μόνο τον τσακωμό και τίποτε περισσότερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως βάσει των ίδιων πληροφοριών η ιατροδικαστική έκθεση που έγινε στον 37χρονο Βούλγαρο αναφέρει μεταξύ άλλων πως φέρει τρία τραύματα από «νύσσον όργανο», ένα στην κνήμη, ένα στο μηρό και ένα στα πλευρά κοντά στον πνεύμονα.
Τελικά, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 52χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές, ενώ ο 53χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η «ΡΟΔΙΑΚΗ», όλα ξεκίνησαν έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους τα τέσσερα άτομα. Πρόκειται για τον 53χρονο Έλληνα ομογενή από τη Γεωργία και τον Ουκρανό, οι οποίοι επιτέθηκαν στον 37χρονο Βούλγαρο στον 38χρονο Πολωνό φίλο του, τα ξημερώματα στις 27 Αυγούστου 2019.
Ο καβγάς ξεκίνησε από την οδό Λέοντος στο Νιοχώρι. Οι τέσσερις αλλοδαποί λογομάχησαν μεταξύ τους για ασήμαντη αφορμή όμως το επεισόδιο έληξε, καθώς ο έλληνας και ο Ουκρανός έφυγαν από το σημείο. Λίγη ώρα αργότερα όμως και πιθανώς θεωρώντας ότι έπρεπε να δώσουν συνέχεια, επέστρεψαν στο σημείο και συνάντησαν τους άλλους δύο αλλοδαπούς. Ο 53χρονος Έλληνας, κρατούσε ένα γκλοπ και μπαστούνι ή ρόπαλο και ο Ουκρανός ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Στην οδό Λέοντος, έπεσαν οι πρώτες μαχαιριές. Ο 37χρονος Βούλγαρος προσπάθησε να φύγει, δεν έγινε εφικτό. Ο Πολωνός φίλος του, που δέχθηκε κι αυτός πολλά χτυπήματα από τον 53χρονο Έλληνα κατάφερε να ξεφύγει προς την οδό Γρίβα, όπου και κρύφτηκε.
Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τον ακριβή λόγο της διένεξης. Η αστυνομία, όταν ειδοποιήθηκε έφθασε στο σημείο και κυνήγησε τους δύο δράστες (τον 53χρονο Έλληνα και τον Ουκρανό) τους εντόπισε στην οδό Ορφανίδου, τους αφόπλισε και τους πέρασε χειροπέδες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι, έχουν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο