Νεκρούς και βαριά τραυματίες μετράμε κάθε μέρα στην άσφαλτο, αλλά μυαλό δεν βάζουμε!

Την ώρα που οι πολιτικοί μας «σκοτώνονται» στη βουλή για την ΕΥΠ και τις επίμαχες διατάξεις, την ίδια ώρα, ο γείτονας Σουλτάνος συνεχίζει τον χαβά του και κλιμακώνει απίστευτη ρητορική προκλήσεων. Το συμπέρασμα ένα: Τίποτα δεν έχουμε διδαχθεί, δυστυχώς.

Λοιπόν, αυτά να τα πουν αλλού, σε εκείνους που τους πιστεύουν. Ανάπτυξη δεν σημαίνει πια για τη Ρόδο «δίνουμε  άδειες για να χτιστούν νέες χιλιάδες κλίνες». Αυτά ίσχυαν πριν από τρεις ή τέσσερις δεκαετίες. Τώρα μόνο προβλήματα μπορούν να φέρουν στην τοπική μας οικονομία, τέτοιου είδους νέες επενδύσεις. Θα μπει άραγε ένα φρένο κάποτε;

Νεκρούς και βαριά τραυματίες μετράμε κάθε μέρα στην άσφαλτο, αλλά μυαλό δεν βάζουμε δυστυχώς σε αυτό τον τόπο, σε αυτή τη χώρα. Η κατάσταση καθημερινά γίνεται όλο και χειρότερη. Κάμερες, πρόστιμα και τροχονόμοι  για τους ανόητους κι επικίνδυνους και μαθήματα οδικής συμπεριφοράς από νηπιακή ηλικία ίσως είναι μερικές λύσεις. Μόνο έτσι μπορεί να ελπίζουμε.

Αγώνας δρόμου σε ολόκληρη τη χώρα και μάλιστα από τους χειρότερους των τελευταίων ετών, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες, από γονείς και φοιτητές που αναζητούν εναγωνίως να νοικιάσουν σπίτια για τις επικείμενες σπουδές. Είδατε κανέναν από τους εκπροσώπους  μας, που τάχα κόπτονται για τον απλό κόσμο, να ασχοληθεί με το τεράστιο αυτό ζήτημα; Όχι βέβαια. Δεν είμαστε δα και σε προεκλογική περίοδο.
                                                                                                                                                                                          ο (πολύ) κακός