Οκτώ συλλήψεις στα αεροδρόμια Ρόδου και Κω

Οκτώ συλλήψεις στα αεροδρόμια Ρόδου και Κω

Οκτώ συλλήψεις στα αεροδρόμια Ρόδου και Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 473 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν το διήμερο 8-9 Σεπτεμβρίου 2019 σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά επτά αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας 28χρονος διακινητής αλλοδαπών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής - χρήσης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, καθώς και διακίνησης παράτυπων μεταναστών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

· Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 20, 30, 34, και 42 ετών οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών διαβατηρίων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε διαφορετικές πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία, την Ολλανδία και το Ην. Βασίλειο.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας 28χρονος διακινητής αλλοδαπών, διότι όπως προέκυψε προμήθευσε με πλαστό διαβατήριο τον 42χρονο και τον συνόδευε με σκοπό να επιβιβαστεί παράνομα σε διεθνή πτήση.

· Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 30, 36 και 40 ετών οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών δελτίων ταυτότητας και διαβατηρίου επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία και το Ην. Βασίλειο.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο