Στο Δημαρχείο της Ρόδου αντιπροσωπεία από πολιτιστικό σύλλογο της Γαλλίας

Στο Δημαρχείο της Ρόδου αντιπροσωπεία  από πολιτιστικό σύλλογο της Γαλλίας

Στο Δημαρχείο της Ρόδου αντιπροσωπεία από πολιτιστικό σύλλογο της Γαλλίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 362 ΦΟΡΕΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο της Ρόδου πραγματοποίησε χθες το πρωί αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Φίλοι των Πύργων» του Μοντέιγ, «ο Βικόντ, της Κρεζ Γαλλίας», ο οποίος, ως γνωστόν έχει διδυμοποιηθεί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απολλώνων, «Νέοι Ορίζοντες».

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, χθες στις 10:00 το πρωί, επισκέφθηκε το Δημαρχείο εννεαμελής αντιπροσωπεία μελών του γαλλικού Συλλόγου, ανάμεσά τους και ο Πρόεδρός του κ. Ζαν Κλοντ Ντυμεϊνί, οι οποίοι πραγματοποιούν επίσκεψη στη Ρόδο από τις 12 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι ο Πολιτιστικός αυτός Σύλλογος από τη Γαλλία έχει διδυμοποιηθεί από το 2014 με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απολλώνων «Νέοι Ορίζοντες». Χθες, λοιπόν, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, συναντήθηκαν στην αίθουσα εθιμοτυπίας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Απολλώνων, κ. Μανόλη Κυριαζάκο, καθώς και την επίτιμη Πρόεδρο του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο, κα Μ. Σωκιανού, που συνέβαλαν αποφασιστικά στην πραγματοποίηση αυτής της διδυμοποίησης και των κοινών δραστηριοτήτων που πραγματοποιηθήκαν από το 2014 μέχρι σήμερα.

Σημειώνεται ότι τις αντιπροσωπείες υποδέχθηκε το μέλος της νέας Δημοτικής Αρχής κ. Κώστας Ταρασλιάς. Μεταξύ άλλων, τονίστηκε ότι, ανάμεσα στους δύο Συλλόγους, έχουν αναπτυχθεί δεσμοί φιλίας και λαμβάνουν χώρα πολιτιστικές και καλλιτεχνικές επαφές. Εκφράστηκε, επίσης, η πρόθεση, οι δεσμοί αυτοί, να στηριχθούν και να ενισχυθούν από τη νέα Δημοτική Αρχή με καλλιτεχνικές, αθλητικές και πολιτιστικές ανταλλαγές.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Πάντειο αφιερωμένη στο έργο του Δωδεκανήσιου καθηγητή Νίκου Κόνσολα

Ξανανοίγουν τα παραδοσιακά σπίτια της Λίνδου

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών