Οι λεπτομέρειες για το εργασιακό στο ποδόσφαιρο

Οι λεπτομέρειες για το εργασιακό στο ποδόσφαιρο

Οι λεπτομέρειες για το εργασιακό στο ποδόσφαιρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 130 ΦΟΡΕΣ

Πώς θα διεξάγονται οι αγώνες της διοργάνωσης και ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν ως παίκτες στις ομάδες

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης όλων των ομάδων που ήταν παρούσες στο ραντεβού του περασμένου Σαββάτου με τη διοργανώτρια αρχή, καταρτίστηκε η τελική προκήρυξη του εργασιακού τουρνουά ποδοσφαίρου στο Κολλέγιο Ρόδου.

Κάποια από τα βασικά της σημεία ως προς τη διεξαγωγή των αγώνων είναι τα παρακάτω:
1) Η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος είναι το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019.

2) Η χρονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα είναι από τις 2 Νοεμβρίου 2019 έως τις 31 Μαρτίου 2020.

3) Οι αγώνες θα γίνονται κάθε εβδομάδα το Σάββατο στο χρονικό διάστημα 15:00-20:00 και την Κυριακή στο χρονικό διάστημα 11:00-17:00.

4) Όλοι οι αγώνες θα έχουν υποχρεωτική παρουσία γιατρού και όχι Εθελοντών Σαμαρειτών.

5) Οι διαιτητές των αγώνων θα είναι τελειόφοιτοι γυμναστές ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, που είναι και προπονητές στα τμήματα υποδομής της Αθλητικής Ακαδημίας Ρόδου.

6) Αν ο τελικός αριθμός των ομάδων είναι 10, θα γίνει ένας γύρος πρωταθλήματος (όλοι με όλους) και ο πρωταθλητής θα προκύψει μέσα από τη διαδικασία των play offs ως εξής:

Α’ φάση:
1-8
2-7
3-6
4-5

Β’ φάση:
Νικητής 1-8-Νικητής 4-5
Νικητής 2-7-Νικητής 3-6
Ηττημένος 1-8-Ηττημένος 4-5
Ηττημένος 2-7-Ηττημένος 3-6

Γ’ φάση:
Αγώνας κατάταξης(θέσεις 7-8)
Αγώνας κατάταξης(θέσεις 5-6)
Μικρός τελικός(θέσεις 3-4)
Μεγάλος τελικός(θέσεις 1-2)

7) Αν ο τελικός αριθμός των ομάδων είναι 8 η 9,τοτε θα γίνουν δυο γύροι πρωταθλήματος (όλοι με όλους) και ο μεγάλος νικητής θα προκύψει μέσα από τη βαθμολογική κατάταξη του πρωταθλήματος.

8) Στο χρονικό διάστημα 23/12/2019-10/1/2020 θα υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών των Χριστουγέννων. Δε θα οριστούν, επίσης, αγώνες στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

9) Το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος θα δοθεί στις ομάδες μια εβδομάδα πριν την έναρξή του. Αλλαγες στο προγραμμα μπορούν να γίνουν κατόπιν συνεννόησης των δυο αντιπάλων ομάδων με τη διοργανώτρια αρχή.

10) Σε περίπτωση αδυναμίας μιας ομάδας να αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο η λόγω κακών καιρικών συνθηκών αναβληθεί κάποιος αγώνας, θα μπορεί να γίνει και μέσα στην εβδομάδα π.χ. ημέρα Παρασκευή, με βασική όμως προϋπόθεση να υπάρχει διαθέσιμος γιατρός. Κανένας αγώνας δε θα διεξάγεται, αν δεν υπάρχει γιατρός.

11) Το τελικό ρόστερ της κάθε ομάδας θα είναι 15 παίκτες (10 άνω των 30,γεννηθεντες από 1/1/1989 και πάνω και 5 παίκτες κάτω των 30,γεννηθεντες από 1/1/1990 και νεότεροι). Κατά τη διάρκεια, όμως, του αγώνα δε θα μπορούν να βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο παραπάνω από 3 αθλητές κάτω των 30.Δηλαδη,θα αγωνίζονται ταυτόχρονα 3 και οι υπόλοιποι 2 θα είναι στον πάγκο ως αλλαγές.

12) Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να μην είναι ενεργοί ποδοσφαιριστές. Η διοργανώτρια αρχή σε συνεργασία με την ΕΠΣΔ Δωδεκανήσου θα ελέγχει τα ρόστερ των ομάδων πριν και κατά τη διάρκεια του τουρνουα. Σε περίπτωση χρησιμοποίησης κάποιου ενεργού ποδοσφαιριστή, ο αγώνας θα κατακυρώνεται υπέρ της αντίπαλης ομαδας, ο παίκτης θα αποκλείεται από τη συνέχεια του πρωταθλήματος και η ομαδα του θα μηδενίζεται για τον συγκεκριμένο αγώνα.

13) Η διάρκεια του κάθε αγώνα θα είναι 60 λεπτα: 30 λεπτα το κάθε ημίχρονο με 15 λεπτα ανάπαυλα ανάμεσα στα δυο ημίχρονα.

14) Το κόστος ανά αγώνα, ανεξαρτήτως του αριθμού των παικτών της κάθε ομάδας θα είναι 90 ευρώ (45 ευρώ η κάθε ομάδα),το οποίο θα προκαταβάλλεται στον διαιτητή του αγώνα πριν την έναρξη του κάθε αγώνα.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή