Σε ρυθμούς πρωταθλήματος η Ρόδος

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος η Ρόδος

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 187 ΦΟΡΕΣ

Από χθες σκέφτεται αποκλειστικά και μόνο το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΑΟ Παλληνιακό στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος)

Σε εβδομάδα πρωταθλήματος μπήκε από χθες η ομάδα της Ρόδου. Την προσεχή Κυριακή αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΑΟ Παλληνιακό στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (6ος όμιλος) και από χθες, άπαντες στο «πράσινο στρατόπεδο» επικεντρώνονται στο παιχνίδι αυτό.

Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά θέλουν να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα και για τον λόγο αυτό, προετοιμάζονται εντατικά για να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που θεωρείται από τις καλές της κατηγορίας.

Ο κ. Κουρμπανάς και οι συνεργάτες του έχουν «ακτινογραφήσει» το προφίλ του αντιπάλου, γνωρίζουν τις αδυναμίες του και πάνω σε αυτές θα «δουλέψουν» όλη την εβδομάδα προκειμένου η ομάδα να παραταχθεί πανέτοιμη διεκδικώντας τη νίκη.

Ο ΑΟ Παλληνιακός είναι μια από τις ομάδες που όταν βρουν πρόσφορα έδαφος μπορούν να κάνουν τη ζημιά και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην ομάδα του νησιού μας. Ο κ. Κουρμπανάς θέλει οι ποδοσφαιριστές του να είναι ιδιαίτερα σοβαροί και πειθαρχημένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για να μπορέσουν έτσι να πετύχουν τον σκοπό τους.

Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο και ο κ. Κουρμπανάς είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του με εξαίρεση τον Δημουλά ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο παίκτης έχει πάθει ένα τράβηγμα και έτσι δεν είναι σε θέση να πάρει μέρος στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Όλοι οι υπόλοιπο παίκτες συμμετέχουν κανονικά και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή