Η Ρόδος έκανε αίσθηση με Δελαπόρτα!

Η Ρόδος έκανε αίσθηση με Δελαπόρτα!

Η Ρόδος έκανε αίσθηση με Δελαπόρτα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 213 ΦΟΡΕΣ

Νέα σημαντική προσθήκη για τα "ελάφια" που απέκτησαν και τον πρώην παίκτη του Ιάλυσου

Τελειωμό δεν έχουν οι μετεγγραφές για τη Ρόδο φέτος! Οι «πράσινοι» απέκτησαν και τον Γιώργο Δελαπόρτα ο οποίος μέχρι και πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό του Ιάλυσου από τον οποίο και έμεινε πριν μερικές ημέρες ελεύθερος.

Ο Δελαπόρτας έπαιζε και στο παρελθόν στα «ελάφια», ενώ η φετινή του προσθήκη στο ρόστερ θεωρείται πάρα πολύ σημαντική καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που αναμένεται να δώσει άλλη ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των «πρασίνων» για την μετεγγραφή του, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε μια ακόμη μεταγραφή στην νέα μεγάλη Ρόδο! Η διοίκηση της ομάδας μας, παρουσιάζει το τελευταίο μας απόκτημα, που είναι γνωστό και έχει αγωνισθεί ξανά με επιτυχία κοντά μας.

Ο Γιώργος Δελαπόρτας έρχεται για να σηκώσει μαζί μας την πράσινη σημαία με το ελάφι, αποδεικνύοντας σε όλα τα επίπεδα πως αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη πλέον από στόφα πρωταθλητών. Είναι γνωστός και δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Γιώργος Δελαπόρτας ανήκει πλέον στη Ρόδο. Διοίκηση και φίλαθλοι καλωσορίζουμε τον Γιώργο, ευχόμενοι πως η συμμετοχή του θα φέρει άλλο αέρα στη μεγάλη ομάδα του νησιού!».

Νωρίτερα στην Παλλήνη
Στο μεταξύ, νωρίτερα θα αγωνιστεί την προσεχή Κυριακή η Ρόδος στην Παλλήνη με τον τοπικό Παλληνιακό στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (6ος όμιλος).

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3.30μ.μ. μετά από αίτημα που έκανε η ομάδα του νησιού μας προκειμένου να μπορέσει να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά.

Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 4.30μ.μ.

Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

Παλληνιακός – Ρόδος (3.30μ.μ.)
Αήττητος Σπάτων – Μαρκό
Αχαρναϊκός – ΑΕΚ Τρίπολης
Κιθαιρώνας Καπαρελίου – Θύελλα Ραφήνας
Νέα Αρτάκη – ΑΟ Υπάτου
Παναρκαδικός – Κόρινθος 2006
Ρεπό: Αιολικός.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή