Γ' Εθνική: Πρεμιέρα με πολλές φιλοδοξίες αλλά και μεγάλη προσοχή…

Γ' Εθνική: Πρεμιέρα με πολλές φιλοδοξίες αλλά και μεγάλη προσοχή…

Γ' Εθνική: Πρεμιέρα με πολλές φιλοδοξίες αλλά και μεγάλη προσοχή…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 284 ΦΟΡΕΣ

Πρεμιέρα έχουμε σήμερα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με την ομάδα της Ρόδου να επιθυμεί να μπει δυναμικά στη διοργάνωση θέλοντας και να κάνει αισθητή την παρουσία της παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει βέβαια τον τίτλο αλλά εν συνεχεία και την άνοδο στην Football League.

Είναι φανερό πως η διοίκηση των «ελαφιών» έχει βάλει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά, τόσο ώστε να είναι …απαγορευτικό για τον φίλαθλο κόσμο να γευτεί έστω και την πιο μικρή απογοήτευση. Όλοι περιμένουν να δουν μια ομάδα που δεν θα έχει αντίπαλο και θα «καθαρίσει» την υπόθεση «τίτλος» από νωρίς, κοιτάζοντας στη συνέχεια να προετοιμαστεί κατάλληλα για τα παιχνίδια μπαράζ που θα ακολουθήσουν.

Αυτή είναι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Και είναι απολύτως λογικό μιας και όλες οι ανακοινώσεις της διοίκησης βγάζουν μια μεγάλη δυναμική και μιλούν για την απαρχή μιας μεγαλειώδους πορείας της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αλλά και η εικόνα της ίδιας της ομάδας, στα φιλικά παιχνίδια, δείχνουν ξεκάθαρα ότι έχει ένα δυνατό ρόστερ που μπορεί να συναγωνιστεί και ομάδες ανώτερων κατηγοριών. Κανείς όμως δεν πρόκειται να χαριστεί στη Ρόδο φέτος. Μπορεί φαινομενικά να έχει τοποθετηθεί σε έναν βατό όμιλο, όμως από εκεί και πέρα πρέπει και η ίδια να επιβεβαιώσει εντός αγωνιστικού χώρου αυτό που όλος ο κόσμος λέει, όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ότι δηλαδή είναι το απόλυτο φαβορί για να κόψει πρώτη το νήμα. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να επαναπαύεσαι και αυτό που πάντοτε μετράει είναι το τι κάνεις εντός αγωνιστικού χώρου. Εκεί είναι ο καθρέπτης και πουθενά αλλού.

Αυτό είναι κάτι που φαίνεται να γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο πολύ έμπειρος προπονητής που διαθέτει φέτος η Ρόδος, ο Νίκος Κουρμπανάς και οι συνεργάτες του και για τον λόγο αυτό είναι πάντοτε σοβαρός και προσγειωμένος στις τοποθετήσεις του. Και έχω πειστεί απόλυτα πλέον ότι δεν κάνει για λόγους τακτικής αλλά επειδή το πιστεύει ακράδαντα.

Ξέρει ότι στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει ποτέ να υποτιμήσεις κανέναν γιατί η μπάλα είναι γένους …θηλυκού. Ο κ. Κουρμπανάς λοιπόν είναι επιφορτισμένος με το μεγάλο βάρος, να κάνει ομάδα αυτό το ρόστερ πολυτελείας που έχει στα χέρια του. Διαθέτει πολύ δυνατά χαρτιά και είναι στο χέρι του να τα κάνει να παίζουν μπάλα ορθολογικά και ουσιαστικά.

Αυτό είναι το δικό του μεγάλο στοίχημα. Οι «πράσινοι» έχουν όλα τα εχέγγυα και όλες τις προοπτικές να κάνουν την μεγάλη διαφορά αυτή τη χρονιά και αυτό που περιμένει με αγωνία και ο κόσμος είναι να το δει εντός γηπέδου. Καλή αρχή λοιπόν…

Δραγάτης Δημήτρης

Διαβάστε ακόμη

Ο στίβος έχει την τιμητική του σήμερα στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Αναχωρεί με αισιοδοξία ο Φοίβος

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής