Έτοιμη για το «διπλό» η Ρόδος

Με μοναδικό στόχο να πετύχει το «διπλό» και να ξεκινήσει έτσι με το δεξί τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, η Ρόδος «δοκιμάζεται» στις 3.30 μ.μ. στην Παλλήνη από τον ΑΟ Παλληνιακό στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» έχουν δουλέψει πολύ κατά την διάρκεια της εβδομάδας και είναι αποφασισμένοι να δώσουν σήμερα τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να φθάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που είναι και το ζητούμενο.

Ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς τους έχει ζητήσει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και σοβαροί για να πετύχουν τον σκοπό τους. Ο ΑΟ Παλληνιακός είναι μια επικίνδυνη ομάδα, ικανή να κάνει τη ζημιά αν της δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Για το λόγο αυτό, οι παίκτες της Ρόδου ξέρουν ότι πρέπει να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό και να «καθαρίσουν» το παιχνίδι.

Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, ο κ. Κουρμπανάς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Γιόνδη («χρωστάει» από πέρυσι) αλλά και στον τραυματία Σουλάι.

Οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή της Ρόδου είναι οι ακόλουθοι:
Πίτκας, Αντωνιάδης, Δελαπόρτας, Μισέλ, Σούλης, Ραχήμ, Νικολόπουλος, Βουργουντζής, Κλιγγόπουλος, Καταρτζής, Χατζηπέτρος, Τριχάκης, Χατζησάββας, Μπουντόπουλος, Παπαθανασίου, Μπίσα, Κεχαγιόγλου και Τζήμας.
-Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κώστας Κατοίκος από τον Σύνδεσμο των Αθηνών και «βοηθοί» του οι Αδαμόπουλος (Μεσσηνία) και Τσολακίδης (Αθήνα).

Οι υπόλοιποι αγώνες
Οι υπόλοιποι αγώνες που θα ξεκινήσουν όλοι στις 4.30 μ.μ. είναι οι ακόλουθοι:
Αήττητος Σπάτων – Μαρκό
Αχαρναϊκός – ΑΕΚ Τρίπολης
Κιθαιρώνας Καπαρελίου – Θύελλα Ραφήνας
Νέα Αρτάκη – ΑΟ Υπάτου
Παναρκαδικός – Κόρινθος 2006
Ρεπό έχει ο Αιολικός Μυτιλήνης.