Κόντρα μεταξύ Απόλλωνα Καλυθιών και ΑΟ Φαληρακίου

Κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μεταξύ του Απόλλωνα Καλυθιών και του νεοσύστατου Αθλητικού Ομίλου Φαληρακίου που θα πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Φαληρακίου με αφορμή την επιθυμία του να αποκτήσει οκτώ ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Απόλλωνα. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα: 

«Στη χθεσινή (σ.σ. προχθές) συνέλευση του Απόλλων Καλυθιών ζητήσαμε τους εξής οκτώ ποδοσφαιριστές, με τους οποίους έχουμε έρθει σε συμφωνία και έχουν υπογράψει

1.ΣΤΑΤΙΟΥ ΑΑΝΑΣΤΑΣΙΟ
2.ΣΤΑΘΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ
3.ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΕΛΙΣΑΙΟ
4.ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΠΑΝΤΕΛΗ
5. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟ
6.ΤΣΙΚΚΗ ΣΠΥΡΟ
7.ΚΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟ
8.ΑΝΑΣΤΑΣΟΥ ΣΑΒΒΑ

Οι έξι παίκτες έχουν να παίξουν 5 χρόνια ποδόσφαιρο.

ΤΟ Δ.Σ του Απόλλωνα ψήφισε θετικά και είπε ότι αν οι παίκτες δεν μπορούν να παίξουν στον Απόλλωνα ,ας πάνε στο ΑΟ Φαληρακίου.  Ξαφνικά, ο Απόλλωνας έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ακυρώνει την απόφαση του δ.σ. και καλεί τα μέλη της σε ψηφοφορία.

Ενημερώνουμε τους φίλους και τα μέλη τους Απόλλωνα, ότι τσάμπα θα κάνουν τη γενική συνέλευση, γιατί ο ΑΟ.Φαληρακίου, θα κατεβάσει ομάδα ακόμα και με τους παλαίμαχους των Καλυθιών και ακόμα και αν τρώει  10 γκολ σε κάθε παιχνίδι.  Μερικοί πρέπει να μάθουν ότι στον πλανήτη γη δεν ζουν μόνοι τους για να τα θέλουν όλα δικά τους».