Επιτέλους, νίκη για τον Κλεάνθη

Επιτέλους, νίκη για τον Κλεάνθη

Επιτέλους, νίκη για τον Κλεάνθη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 177 ΦΟΡΕΣ

Παίζοντας καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κλεάνθης επικράτησε χθες το μεσημέρι στο γήπεδό του με 3 – 1 της Αθλητικής Ένωσης Λέρου, σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Ήταν η πρώτη φετινή νίκη για τους «ροσονέρι» που τους έδωσε ανάσες ενόψει της συνέχειας μιας και η ομάδα του Παραδεισίου «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας για πρώτη φορά.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν περισσότερο μοιρασμένο, με τους παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου πάντως να δείχνουν πιο ορεξάτοι και πιο ουσιαστικοί από τον αντίπαλό τους. Στην επανάληψη μάλιστα επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό και έφθασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών που τόσο πολύ είχαν ανάγκη. Σημειώνεται ότι ο αγώνας έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες μιας και σε όλη τη διάρκεια έβρεχε δυνατά, κάτι που επηρέασε τις κινήσεις των παικτών και των δύο ομάδων.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3’ ο Κόκα ενώ στο 23’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2 – 0. Στην εκπνοή του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45’ ο Τσάτσος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε σε 2 – 1 αλλά στο 55’ ο Πιτσουρδάκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Τσέτσος, Τσιβίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ηλίας, Τσίγκρηλας, Α. Σαίτης (64’ Βασιλείου), Πιτσουρδάκης, Γρηγοριάδης, Ποζατζίδης, Χ. Σαίτης (71’ Κουτσουμπάρης), Καψαλάκης, Κόκα, Ζάχαρης (88’ Παπαδόπουλος), Δανάς (90’ Αφεντούλης)

ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Γιάννατρος, Καστής, Φουντουκάκης, Μπάκας (60’ Κόλιας), Σκεμπές, Τσάτσος, Αράπης (31’ Καρπάθιος), Ηλίας, Κόκκαλης, Χατζησταμούλος (71’ Τσιοφύλας), Καράγκιολης.

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!