Και σήμερα εγγραφές για το Run Greece στη Ρόδο

Αύξηση της τάξεως του 5% παρατηρείται στον αριθμό συμμετοχών του Run Greece φέτος σε σχέση με την περσινή διοργάνωση, κι αυτό αποδεικνύει την αγάπη του κόσμου στη Ρόδο για τις αποστάσεις και την άσκηση γενικότερα.

Πάντως, επειδή υπάρχουν κάποιες θέσεις ακόμη κενές, μπορούν σήμερα οι ενδιαφερόμενοι δρομείς, από τις 10.00 έως τις 20.00 να περάσουν  απότο ξενοδοχείο Plaza όπου βρίσκεται το κέντρο παραλαβής υλικού και να δηλώσουν την παρουσία τους συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα για τα 5 ή τα 10χλμ. Οι on line συμμετοχές, ως γνωστόν, έχουν κλείσει, γι’ αυτό όποιες γίνουν επιπλέον θ’ αφορούν τη διαδικασία σήμερα στον συγκεκριμένο χώρο. 

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται  με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του και της αστυνομικής του ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κ.λπ.). Δεν παραδίδεται κανένας αριθμός συμμετοχής χωρίς την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κ.λπ.).

Στην περίπτωση δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στην περίπτωση αυτή το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου του δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί να ενημερωθεί σχετικά είτε από το run-greece.gr στην ενότητα "Λίστες Εκκίνησης - ΡΟΔΟΣ " που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα, απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, όπου αναρτώνται σχετικές ονομαστικές καταστάσεις συμμετεχόντων.

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει:
• Φάκελο με (ισχύει τους αγώνες 5χλμ & 10χλμ):
- τον αριθμό συμμετοχής του και ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης 
- παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής
- αυτοκόλλητο για την τσάντα του δρομέα.

Στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών, ο αριθμός συμμετοχής και οι παραμάνες δεν δίνονται σε φάκελο αλλά χωριστά, καθώς δεν περιλαμβάνεται chip χρονομέτρησης (δεν υπάρχει χρονομέτρηση στον Αγώνα Παιδιών).