Τρία χρόνια με αναστολή σε Αλβανό για διακίνηση ναρκωτικών

Τρία χρόνια με αναστολή σε Αλβανό για διακίνηση ναρκωτικών

Τρία χρόνια με αναστολή σε Αλβανό για διακίνηση ναρκωτικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 292 ΦΟΡΕΣ

Κατηγορούμενος για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατοχή και οπλοκατοχή, δικάστηκε χθες 36χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Κώστα Ασλάνη, αθώωσε τον 36χρονο για τις κατηγορίες της κλοπής και οπλοκατοχής και τον έκρινε ένοχο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών επιβάλλοντας του ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 36χρονος φέρονταν ότι μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2017 στην Κω και περί ώρα 13.40 όπως επίσης και στις 9 Μαΐου 2018 στις 9 το πρωί βρέθηκε να κατέχει: Στην κοινόχρηστη ταράτσα του σπιτιού του (μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2017) κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 54,20 γραμμαρίων, η οποία περιεχόταν σε νάιλον συσκευασία μέσα σε ένα γυάλινο βάζο.

Επίσης στο περβάζι του υπνοδωματίου του σπιτιού του μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2017 εντοπίστηκε κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 1,02 γραμμαρίων η οποία περιεχόταν σε αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, ποσότητες κοκαΐνης οι οποίες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω και τέλος μέσα στο σπίτι του στις 9 Μαΐου 2018 στις 9 το πρωί κατείχε 2,72 γραμμάρια κοκαΐνης, η οποία εντοπίστηκε στο πλαίσιο νομότυπης έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί, στον πάγκο της κουζίνας του 36χρονου αλλοδαπού. Δηλαδή συνολικά εντοπίστηκαν 57,94 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο ίδιος στις 21 Οκτωβρίου 2017 στις 4 τα ξημερώματα βρισκόμενος σε κατάστημα αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στις 4 Νοεμβρίου 2017 στις 2 παρά 20 το μεσημέρι, κατείχε στο σπίτι του ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 29,5 εκατοστών με λάμα μήκους 17,5 εκατοστά χωρίς άδεια από την αρμόδια αστυνομική αρχή.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο