Χρυσόστομος Χάσταλης: «Να πάμε στους 35 βαθμούς»

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Να πάμε στους 35 βαθμούς»

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Να πάμε στους 35 βαθμούς»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 320 ΦΟΡΕΣ

Αυτός είναι ο βασικός στόχος του Αστέρα Παστίδας σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας που δεν συζητάει για αλλαγή στόχων

Μπορεί ο Αστέρας Παστίδας να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας και μέχρι στιγμής να «κλέβει» τις εντυπώσεις, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας Χρυσόστομος Χάσταλης ούτε να ακούσει δεν θέλει για πιθανή αλλαγή στόχων ενόψει της συνέχειας. Αυτό τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή».

Συγκεκριμένα είπε:
«Προς Θεού, δεν συζητάμε καν για οτιδήποτε άλλο πέραν της παραμονής μας στην κατηγορία. Η πορεία μας μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλή ωστόσο δεν έχουμε κάνει ακόμα τίποτα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Θέλουμε να πάμε στους 35 περίπου βαθμούς για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Αυτός παραμένει ο πρώτος και βασικός μας στόχος. Δεν συζητάμε για τίποτε άλλο».

Την Τετάρτη στην Κάρπαθο
Για την επόμενη Τετάρτη αναμένεται να οριστεί το παιχνίδι του Αστέρα στην Κάρπαθο με τον Ποσειδώνα. Και αυτό διότι η διοίκηση του συλλόγου έκανε αίτημα στην διοργανώτρια αρχή προκειμένου να μπορέσει να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά.

Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για τον Αστέρα οι παίκτες πάντως του οποίου αναμένεται να πάνε στην Κάρπαθο με πολύ ανεβασμένη τη ψυχολογία τους μετά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα. Το πολύ θετικό για τον κ. Χάσταλη είναι ότι προς το παρόν δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή