Διαγόρας: Το μάτι τους …γυαλίζει!

Πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και στο παιχνίδι της Κρήτης απέναντι στον Ο.Φ. Ιεράπετρας την προσεχή Κυριακή είναι οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα. Οι «κυανέρυθροι» μετά τη νίκη επί του Θεσπρωτού είναι φανερό πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό είναι κάτι που ασφαλώς και αναμένεται να τους βοηθήσει ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι όλα πολύ δύσκολα και χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πάρα πολύ καλά και ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης και για τον λόγο αυτό ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να είναι πάντα προσγειωμένοι και να δουλεύουν καθημερινά. Ο νέος τεχνικός του συλλόγου, μίλησε χθες στην «Αθλητική Ροδιακή», τονίζοντας τα ακόλουθα:

«Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς συμμετέχουν πολύ καλές ομάδες που έχουν και βαριά φανέλα. Είναι πολύ σημαντικό το ότι έχει αλλάξει η διάθεση των παικτών μας, ωστόσο θέλουμε πολλή δουλειά σαν ομάδα. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας είναι πολύ δύσκολο. Καλούμαστε να παίξουμε με μια καλή ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πολύ σημαντικό είναι ότι με εξαίρεση του μόνιμα απόντα Μεντί, δεν υπάρχει κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι παίκτες δείχνουν ετοιμοπόλεμοι. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στο Ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαϊρι ενώ αύριο οι παίκτες του «γηραιού» θα επιστρέψουν στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα αναχωρήσει αργότερα για την Κρήτη.

-Την προσεχή Κυριακή και όχι το Σαββάτο θα αγωνιστεί ο Διαγόρας στην Κρήτη με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Η αλλαγή έγινε μετά από αίτημα που έκανε η Ροδίτικη ομάδα για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν θα είναι «τηλεοπτικό». Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ.