Ολοκλήρωσε τους αγώνες του για φέτος ο Ροδήλιος

Πενήντα ένας αθλητές από πέντε σωματεία αγωνίστηκαν στον ποδηλατικό αγώνα «CIRCUIT RACE CYCLING - ΙΒΙΣΚΟΣ FINE FOODS» που διοργάνωσαν με επιτυχία ο Ροδήλιος και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την περασμένη Κυριακή.

Ο αγώνας διεξήχθη με επιτυχία, κάτω από τις πλέον ιδανικές συνθήκες από άποψη καιρού, στην κλειστή και ασφαλή διαδρομή μήκους 2χλμ, στον περιφερειακό δρόμο της περιοχής «Ζέφυρος».

Σε όλες τις κατηγορίες οι αθλητές έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό, έγιναν εντυπωσιακές κούρσες και οι συμμετέχοντες καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και φίλους του αθλήματος.
 


Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Αλυτάρχη του αγώνα, Κωνσταντόπουλο Δημήτρη καθώς και τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο.Σ.Κ. Καραμανίδη Αναστάσιο, οι οποίοι βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία, όπως επίσης την εταιρία Ιβίσκος fine foods, που ακόμα μία φορά προσέφερε τα σνακ του αγώνα καθώς και όλους τους αθλητές αλλά και την Τροχαία Ρόδου.
 


Ο Ροδήλιος με αυτήν τη διοργάνωση ολοκλήρωσε την αγωνιστική του δραστηριότητα για το 2019 και σεβόμενος πάντα τους αθλητές, θα συνεχίσει και το νέο έτος την αδιάκοπη προσπάθεια για ανάδειξη και προβολή της ποδηλασίας στα Δωδεκάνησα, σταθερά προσανατολισμένος στην εν γένει αναβάθμιση του τοπικού αθλητισμού.