Στο εδώλιο Αλβανός για τον θάνατο Ροδίτη σε τροχαίο

Στο εδώλιο Αλβανός για τον θάνατο Ροδίτη σε τροχαίο

Στο εδώλιο Αλβανός για τον θάνατο Ροδίτη σε τροχαίο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2426 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Δωδεκανήσου θα καθίσει 42χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος για τον θάνατο ενός 40χρονου Ροδίτη, σε τροχαίο δυστύχημα.

Το τραγικό περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από έξι χρόνια στην Ακτή Κανάρη στη Ρόδο και πέρυσι η υπόθεση δικάστηκε σε πρώτο βαθμό, όπου ο 42χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών με τριετή αναστολή.

Κατά της απόφασης αυτής, διά του συνηγόρου του κ. Σταύρου Παναγιωτακόπουλου, ο 42χρονος άσκησε έφεση και έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Δωδεκανήσου στις 5 Νοεμβρίου, σε δεύτερο βαθμό.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά στις 2 Απριλίου 2013 στις 2 το μεσημέρι επί της οδού Ακτή Κανάρη στην πόλη της Ρόδου, όταν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος αλλοδαπός από την Αλβανία συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 40χρονος κάτοικος της περιοχής μας.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 40χρονου οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου και τελικά υπέκυψε.

Ο 42χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη. Προανάκριση για τα αίτια και στις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενήργησε το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο