H εβδομάδα της… προπονητοφαγίας στη Ρόδο!

H εβδομάδα της… προπονητοφαγίας στη Ρόδο!

H εβδομάδα της… προπονητοφαγίας στη Ρόδο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 178 ΦΟΡΕΣ

Πόσο «ηλεκτρικοί» είναι οι πάγκοι των προπονητών στο νησί μας;

Ρητορική το ερώτημα γιατί όσοι παρακολουθούν τα ποδοσφαιρικά δρώμενα μπορούν να απαντήσουν πάρα πολύ εύκολα ότι απλώς είναι …«ηλεκτρικοί». Είναι σκέτη …καρμανιόλα. Η εβδομάδα που διανύουμε αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα για το πόσο δύσκολο είναι να ασκείς το επάγγελμα του προπονητή, γενικά στην Ελλάδα και σε οποιαδήποτε κατηγορία.

Από το Γ’ Τοπικό μέχρι και τη Super League. Η αρχή έγινε με το Νίκο Κουρμπανά στην ομάδα της Ρόδου που έδωσε τη θέση του στον Κώστα Βελιτζέλο. Το πρόβλημα δεν ήταν βέβαια αποκλειστικά η ήττα από τον Αιολικό στη Μυτιλήνη αλλά το γεγονός ότι είχαν δημιουργηθεί ορισμένα προβλήματα εντός αποδυτηρίων με τους ποδοσφαιριστές. Είχαν χαθεί κάποιες σημαντικές ισορροπίες. Αυτό τουλάχιστον επεσήμανε μιλώντας δημόσια ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Μαρτίνης.

Η συνέχεια δόθηκε μετά με δυο ομάδες του τοπικού. Ο Γιάννης Καμίτσης πλήρωσε το μάρμαρο της κακής μέχρι τώρα πορείας του Διγενή στην Α’ Κατηγορία. Έδωσε τη θέση του στον Σάσα Γιόνοβιτς ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια γιατί ήταν στον ίδιο πάγκο και στο πρόσφατο παρελθόν. Έφυγε δηλαδή για …να ξανάρθει, θα μπορούσε να πει κάποιος.

Ακολούθησε ο Νηρέας στη Β’ Κατηγορία. Αποτέλεσε παρελθόν ο Γιώργος Σαββιδάκης και ανέλαβε ο Νώντας Αξιώτης που επίσης στο παρελθόν είχε θητεύσει στον ίδιο σύλλογο!

Σήμερα ανακοινώθηκε επίσης αιφνιδιαστικά η λύση της συνεργασίας του Ιάλυσου με τον Νίκο Καραμπετάκη.

Και η εβδομάδα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Μέχρι και το τέλος της έχουν ακόμα μερικές ημέρες. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα.

Ίσως έχουμε και άλλες εκπλήξεις σύντομα. Για να δούμε…

Δραγάτης Δημήτρης

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή