Μια ευκαιρία ακόμα για τον Κολοσσό…

Μια ευκαιρία ακόμα  για τον Κολοσσό…

Μια ευκαιρία ακόμα για τον Κολοσσό…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 125 ΦΟΡΕΣ

Το παιχνίδι με τον Ιωνικό εκτός έδρας μπορεί ν’ αποδειχτεί σημαντικό, ώστε η ομάδα να …επιστρέψει βαθμολογικώς. Κοινή συναινέσει λύθηκε η συνεργασία με τον Αντώνη Σκλήβα

Την ευκαιρία του να καλύψει το όποιο χαμένο …έδαφος έχει ο Κολοσσός το ερχόμενο Σάββατο, όταν και θ’ αντιμετωπίσει τον Ιωνικό Νικαίας στις 15.45 εκτός έδρας.

Η ήττα από τη Λάρισα στο κλειστό της Καλλιθέας ουσιαστικά έχει… ταρακουνήσει το «στρατόπεδο» των «θαλασσί» και δεν αποκλείεται από ‘δω και πέρα να υπάρξουν αλλαγές στο δυναμικό της ομάδας.

Ήδη παρελθόν αποτελεί για τον Κολοσσό ο Αντώνης Σκλήβας, καθώς είχε συμμετοχή μόνο στο εντός έδρας παιχνίδι του Κυπέλλου με το Λαύριο, γι’ αυτό θ’ αναζητήσει αλλού τη συνέχεια στην καριέρα του.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως υπήρξε λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον 24χρονο καλαθοσφαιριστή από τη Ρόδο, που δεν μπόρεσε να έχει τις αγωνιστικές ευκαιρίες του. Μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό, ο Κολοσσός θα υποδεχτεί στην Καλλιθέα τον δυνατό Παναθηναϊκό και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τη Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου, με τιμές από 10 έως 25 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!