Έκλεισε οριστικά η Ιρλανδική διάβαση στη γέφυρα Κρεμαστής

Έκλεισε οριστικά η Ιρλανδική διάβαση στην Κρεμαστή, καθώς τοποθετήθηκε μπάρα (βλ. φώτο) επάνω στον δρόμο που απαγορεύει την πρόσβαση στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Παραδείσι προς Κρεμαστή.

Ωστόσο όπως φαίνεται και στο οπτικοακουστικό υλικό που τραβήχτηκε σήμερα το μεσημέρι, οι οδηγοί εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την γέφυρα Κρεμαστής ως διπλής κατεύθυνσης, κάτι που ελλοχεύει τεράστιους κινδύνους κυρίως τις βραδινές ώρες, καθώς πρόκειται για μονόδρομο.

Στην πράξη όμως έχει μετατραπεί σε διπλής κατεύθυνσης από τους οδηγούς που θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία, με αποτέλεσμα να προκαλείται σύγχυση σε πολλούς που δεν γνωρίζουν καλά την περιοχή ή δεν χρησιμοποιούν συχνά τον συγκεκριμένο δρόμο κυκλοφορίας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

 


Επιπροσθέτως αρκετές είναι οι διαμαρτυρίες από τους κατοίκους που διαμένουν κοντά στη γέφυρα για το γεγονός ότι αμέσως μετά την μπάρα που τοποθετήθηκε, οι οδηγοί που συνεχίζουν ευθεία την διαδρομή τους προς την διασταύρωση Παστίδας – Κρεμαστής, βρίσκουν σοβαρά προβλήματα καθώς το οδόστρωμα είναι κατεστραμμένο και αναγκάζονται να επιστρέψουν πίσω.