Συνεργασία-ορόσημο της EasyJet  Holidays  με τη Hotelbeds

Σε συμφωνία συνεργασίας με τη Hotelbeds προχώρησε η νεοσύστατη EasyJet Holidays, βάσει της οποίας, για την επόμενη πενταετία, θα δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης στους πελάτες της στο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων και καταλυμάτων της πλατφόρμας.

Η EasyJet holidays έχει άμεσα συμβόλαια με 500 ξενοδοχεία αλλά πλέον προσφέρει και 4.500 καταλύματα μέσω της Hotelbeds σε 100 προορισμούς. Στόχος της είναι να προσελκύσει το 2020 1 εκατ. ταξιδιώτες με πακέτα διακοπών. Η EasyJet Holidays δημιουργήθηκε πρόσφατα με στόχο να κερδίσει μερίδιο από την αγορά του Thomas Cook στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχοντας το πλεονέκτημα των πτήσεων της easyjet σε πολλούς μεσογειακούς προορισμούς.

Η πλατφόρμα της Hotelbeds προσφέρει πάνω από 180.000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και εκτιμά οτι η στρατηγική συνεργασία θα καταστήσει την easyJet holidays μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διακοπων στην Ευρώπη. Η Hotelbeds συνεργάζεται ήδη με πάνω από 40 αεροπορικές εταιρείες, με πιο πρόσφατες συνεργασίες αυτές των Singapore Airlines και Luxair.

Τα τελευταία χρόνια η Hotelbeds έχει αυξήσει τα καταλύματά της σε πάνω από 180.000, εστιάζοντας στην παροχή κρατήσεων υψηλού value στους συνεργάτες-ξενοδοχεία της μέσα από το δίκτυο των 60.000 και πλέον trade buyers όπως τουρ οπερέιτορ, ταξιδιωτικά γραφεία, αεροπορικές ιστοσελίδες και προγράμματα πιστότητας και ανταμοιβής.

Πηγή: tornosnews.gr