Με το …αριστερό οι Νέοι του Ιάλυσου στη Football League

Με το …αριστερό οι Νέοι του Ιάλυσου στη Football League

Με το …αριστερό οι Νέοι του Ιάλυσου στη Football League

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 102 ΦΟΡΕΣ

Ένα γκολ, το οποίο επιτεύχθηκε στο 50’ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους Νέους του Αιγάλεω σε βάρους του Ιάλυσου σε παιχνίδι που έγινε χθες στην πρωτεύουσα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του οικείου πρωταθλήματος της Football League.

Η ομάδα του Αγαπητού Αμπελά παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο και έδειξε να έχει τον έλεγχο του αγώνα σε αρκετά μεγάλα διαστήματα όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει επιθετικά για να σκοράρει.

Το Αιγάλεω πέτυχε το τέρμα του από στημένη φάση στο 50’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Τάγης με σουτ μέσα από την καρδιά της άμυνας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Αθηναϊκή ομάδα είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 67’ όταν ο Ζούτας από καλό σημείο μέσα στην περιοχή, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ιάλυσος πέτυχε γκολ στο 63’ με κοντινή κεφαλιά του Καραμανώλη (μετά από εκτέλεση κόρνερ και προσωρινή απομάκρυνση από τους αμυντικούς) αλλά το τέρμα αυτό δεν μέτρησε, καθώς ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσαίντ.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρέου, Πετράς, Καραμανώλης, Φούσα, Κιλασίν, Μουράτι, Ουγιάνικ (65’ Σαράντης), Αμπελάς, Καρδούλιας (55’ Ισμαλιάϊ), Αναγνώστου (82’ Μπούτσκα), Αρίφης (55’ Συμιακός)

Διαβάστε ακόμη

Ο στίβος έχει την τιμητική του σήμερα στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Αναχωρεί με αισιοδοξία ο Φοίβος

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής