Παραιτήθηκε από την παράταξη του Στράτου Καρίκη η Ελένη Καραγιάννη

Την παραίτησή της, υπέβαλλε χθες και εγγράφως, με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα, το μέλος της δημοτικής παράταξης του Στράτου Καρίκη και υποψήφια στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, Ελένη Καραγιάννη.

Στην επιστολή της επισημαίνει συγκεκριμένα:
«Με δεδομένη την απαξίωση της προσπάθειάς μου για ευαισθητοποίηση της παράταξής μου σε θέματα καθημερινότητας των συμπολιτών μου, η οποία κράτησε τουλάχιστον ένα έτος, χωρίς να υπάρχουν ελπίδες για ανταπόκριση, επειδή θεωρώ ότι χρησιμοποιήθηκα εγώ και η οικογένειά μου, εφόσον είχε επιστρατευθεί στο σύνολό της προκειμένου να βοηθήσει τη παράταξή μας στον δύσκολο εκλογικό αγώνα που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να υποβάλλω την παραίτησή μου από την παράταξη “Νέα Μέρα” για λόγους ηθικής τάξεως. 

Υπόσχομαι στον ροδιακό λαό και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους πως θα συνεχίσω με δυναμική και προτάσεις για τη βελτίωση της  καθημερινότητας στον δήμο μας.  Μεγαλωμένη στην πόλη και στο χωριό Αφάντου της Ρόδου έμαθα να σέβομαι την παράδοση και τους τοπικούς νόμους.  Τέλος, πιστεύω πως ένας υπεύθυνος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, όπως άλλωστε και ο πολιτικός λόγος, μοιάζει με έναν σπόρο (κούνα στα ροδίτικα) που δεν τον ρίχνουμε και τον πατάμε στο χώμα για να ξεραθεί αλλά για να φυτρώσει να γίνει δέντρο και να ευδοκιμήσει.

Με εκτίμηση
Ελένη Ν. Καραγιάννη
Αθλήτρια Τριάθλου
Απόφοιτη Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Απόφοιτη ΑΣΠΑΙΤΕ Ρόδου».