Μυριαλής: «Δεν θέλω να συνεχίσω»

Μυριαλής: «Δεν θέλω να συνεχίσω»

Μυριαλής: «Δεν θέλω να συνεχίσω»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 190 ΦΟΡΕΣ

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου στον Κλεόβουλο κατέθεσε ο Στέφανος Μυριαλής

Πλήρως απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του από τη διαιτησία είναι ο Στέφανος Μυριαλλής.

Ο πρόεδρος του Κλεόβουλου με αφορμή τη διαιτησία του Σταμάτη Αντωνά στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη Αρχαγγέλου (1 – 5), κατέθεσε την παραίτησή του. Σε ανακοίνωση μάλιστα που εξέδωσε, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου για τη νίκη στον μεταξύ μας αγώνα και στη συνέχεια θέλω να υποβάλω την παραίτησή μου από την προεδρία της ομάδας μας, επειδή απέτυχα στα πέντε χρόνια που βρίσκομαι στον προεδρικό θώκο του ιστορικού σωματείου Κλεόβουλος Λίνδου να καταλάβω ότι στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή θα πρέπει να έχεις φίλους και γνωστούς για να πετύχεις του στόχους σου και όχι να αγωνίζεσαι και να μάχεσαι.

Στα πέντε αυτά χρόνια η ομάδα μου αδικήθηκε ή ευνοήθηκε από διαιτητικές αποφάσεις, αλλά το μεγάλο πρόβλημα πιστεύω είναι οι αξίες, η εκπαίδευση και η επισήμανση των λαθών των διαιτητών από τις αρμόδιες αρχές. Επειδή λοιπόν δεν βλέπω πρόοδο στους Δωδεκανήσιους διαιτητές, τους ποδοσφαιρικούς αγώνες να μη διεξάγονται επί ίσοις όροις όπως π.χ. οι παρατηρητές αγώνα να τρώνε σουβλάκια κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι παρατηρητές διαιτησίας ή να μην υπάρχουν διότι δεν υπάρχουν χρήματα ή να τρώνε και αυτοί σουβλάκια, όχι στο ημίχρονο αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ευχαριστώ τους προπονητές μου, τους ποδοσφαιριστές, τους αντιπάλους, τη διοίκηση της ΕΠΣΔ, την επιτροπή διαιτησίας για την άψογη συνεργασία μας. Σύντομα στον Κλεόβουλο θα προκηρυχθούν εκλογές για την επόμενη ημέρα και εύχομαι να υπάρξει διάδοχη κατάσταση πουν να συνεχίσει την προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων.


ΥΓ 1. Η παραίτηση δεν έχει να κάνει με τον αποψινό αγώνα αλλά είναι μια συγκυρία. Η απαισιοδοξία μου για την πρόοδο του ποδοσφαίρου ή της διαιτησίας είναι αυτή που με κάνει να μη θέλω να συνεχίσω μαζί με αυτούς τους ρομαντικούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο.


ΥΓ 2. Εύχομαι περαστικά στον Μπαϊρακτάρη Μάριο που τραυματίστηκε».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή