Άγιος Γεώργιος: «Τίποτα δεν μας σταματάει!»

Ανακοίνωση με αφορμή το πρόσφατο παιχνίδι με τον Άγιο Ισίδωρο εξέδωσε η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας.

Οι «κιτρινόμαυροι» εκφράζουν τα παράπονα τους για την διαιτησία του Μανώλη Κυρίτση καθώς νιώθουν αδικημένοι με τις αποφάσεις του. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας ευχαριστεί θερμά τον Άγιο Ισίδωρο για τη φιλοξενία, επιφυλάσσεται για ανάλογη στο γήπεδο Μαλώνας και του εύχεται καλή συνέχεια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια σ’ ένα παιχνίδι όπου είχαν να αντιμετωπίσουν και τις διαιτητικές αποφάσεις. Σε αντίθεση με τους δύο βοηθούς, ο ρέφερι της αναμέτρησης εξελίχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή και δεν άφησε τους ποδοσφαιριστές μας να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο με αυτό που άξιζαν βάση του… ιδρώτα και της απόδοσης τους.

Μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς είναι ότι κάθε Κυριακή αντίπαλοι και φίλαθλοι συμφωνούν ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου και αυτό θα το αποδείξουμε και στη συνέχεια κόντρα σε όλους. Συνεχίζουμε την τίμια προσπάθεια μας για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου, όσο και αν… κάποιους τους ενοχλεί αυτό το σενάριο.

Ένα μπράβο στον κόσμο μας που για άλλο ένα εκτός έδρας ματς ήταν δίπλα μας. Τον περιμένουμε στο γήπεδο μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα όπως κάνουμε κάθε φορά. Είμαστε ο Άγιος Γεώργιος και τίποτα δεν μας σταματάει…».