Η προσοχή πλέον στην Κόρινθο για τη Ρόδο

Η προσοχή πλέον στην Κόρινθο για τη Ρόδο

Η προσοχή πλέον στην Κόρινθο για τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 162 ΦΟΡΕΣ

Η ισοπαλία απέναντι στη Θύελλα κρατάει σε εγρήγορση την ομάδα της Ρόδου που νιώθει και πάλι …την ανάσα της Μαρκό. Λύθηκε η συνεργασία με τον Ραχήμ

Τα κεφάλια μέσα, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο! Κάπως έτσι έχει το κλίμα στη Ρόδο μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στο παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας.

Οι «πράσινοι» που φλέρταραν με την ήττα καθώς …έσωσαν την παρτίδα στις καθυστερήσεις όπου ισοφάρισε ο Κανταρτζής, νιώθουν και πάλι …ανάσα της Μαρκό η οποία βρίσκεται στους πέντε βαθμούς πίσω στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός των «ελαφιών» Κώστας Βελιτζέλος είχε προειδοποιήσει πριν από το παιχνίδι ότι κανένα δεν είναι εύκολο στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και δικαιώθηκε δεδομένου ότι η ομάδα του νησιού μας αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο παιχνίδι με τη Θύελλα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο η Ρόδος έκανε μια κακή εμφάνιση που λίγο έλλειψε να το πληρώσει.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας με την Κόρινθο. Η αναμέτρηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Παρελθόν ο Ραχίμ
Χωρίς τον Ραχίμ θα πορευτούν από εδώ και στο εξής τα «ελάφια». Η διοίκηση ανακοίνωση χθες τη λύση της συνεργασίας μαζί του. Ο παίκτης είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Η Ρόδος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Α. Ραχήμ. Ευχαριστούμε για τη σύντομη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή