Περισσότεροι αγώνες στίβου το 2020

Την ερχόμενη βδομάδα θα συνεδριάσει  το ΔΣ στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου με θέμα, πέραν όλων των άλλων, και την έγκριση του αγωνιστικού προγράμματος για το 2020.

 Ήδη σε συνεννόηση και με τα σωματεία, όπως επίσης τους φορείς, ο τεχνικός σύμβουλος, Σάββας Διακονικόλας, έχει καταρτίσει το καλεντάρι, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους αγώνες σε σχέση με άλλες χρονιές.

Αυτό είναι ευχάριστο για όλους τους ανθρώπους του στίβου, καθώς υπάρχουν κάθε χρόνο νέες διοργανώσεις που έχουν να κάνουν κυρίως με την ανάπτυξη, αλλά και με τις δρομικές συναντήσεις σε κάθε νησί και …σημείο του νομού μας. 

Όλα αυτά θα γίνουν φυσικά μετά τη διάσκεψη της ΕΠΑΚΑΒ, προγραμματισμένη για μεθαύριο Παρασκευή και το Σάββατο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Εκεί, όσον αφορά την ΕΑΣ Δωδεκανήσου, το «παρών» θα δώσουν το μέλος στον ΣΕΓΑΣ και την Ένωση, Μιχάλης Παυλούς, ο πρόεδρος Βασίλης Ζήκας και ο Σάββας Διακονικόλας ως τεχνικός σύμβουλος.

Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν έως τώρα, οι εκπρόσωποί μας θα καταθέσουν πρόταση σχετική με την έκδοση δελτίων για παιδιά από 6 έως 12 ετών από τις ΕΑΣ, ώστε όλο αυτό το πλαίσιο να είναι πραγματικά λειτουργικό και να μην παρατηρούνται προβλήματα με τη συμμετοχή αθλητών-αθλητριών στα διασυλλογικά και τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Στόχος είναι να υπάρχει μια σωστή μετάβαση στις αγωνιστικές κατηγορίες και να μην παρατηρείται σύγχυση με το αν ένα παιδί μπορεί τελικώς να έχει συμμετοχή με το δελτίο από την ΕΑΣ όπου ανήκει ο σύλλογος του ή τον ΣΕΓΑΣ.