Στέφανος Μυριαλλής: «Οι παράγοντες δεν λειτουργούν για το κοινό καλό»

Στην αποκάλυψη ότι ο Δημήτρης Δογιάμας είχε ορισμένα προβλήματα με κάποιους ποδοσφαιριστές τα οποία μάλλον ξεπεράστηκαν, προχώρησε ο υπό παραίτηση πρόεδρος του Κλεόβουλου Στέφανος Μυριαλλής με δηλώσεις που έκανε με αφορμή την απόφαση που πήρε να απομακρυνθεί από τη θέση του προέδρου μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη Αρχαγγέλου.

Ο κ. Μυριαλλής τόνισε πως «φέτος είμαι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά ορισμένων», και πρόσθεσε τα ακόλουθα:
«Έπρεπε να κρατήσω ισορροπίες ανάμεσα στη …μισή μου καρδιά που είναι οι παίκτες και στην άλλη μισή που είναι ο προπονητής. Δυστυχώς, ορισμένοι δεν είχαν την πρέπουσα συμπεριφορά. Ο προπονητής αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τα οποία ξεπεράστηκαν. Μπορώ να πω ότι ένας λόγος που με ανάγκασε στην απόφαση να παραιτηθώ ήταν και αυτός».

Μιλώντας γενικότερα για το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας, τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Αν οι παράγοντες δεν έβγαζαν ανακοινώσεις για να προκαλέσουν …τον φόβο των διαιτητών και να έχουν την εύνοια τους στο επόμενο παιχνίδι, θα είχαμε κάνει ένα βήμα προόδου. Δυστυχώς, οι ανακοινώσεις που βγαίνουν δεν έχουν να κάνουν με το κοινό καλό. Βγαίνουν για ιδίων όφελος. Για να έχουμε οι ομάδες καλύτερη αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν γίνεται να πάμε έτσι μπροστά».

Σχετικά με την παραίτηση που υπέβαλλε, σχολίασε τα εξής:
«Από τη μια νιώθω ότι πρέπει να αποχωρήσω. Από την άλλη σκέφτομαι μήπως θα πρέπει να παραμείνω και να προσπαθήσω να …πολεμήσω για να κάνουμε κάτι καλύτερο στο ποδόσφαιρο. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά ακόμα. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος…»