Δημήτρης Χρυσόπουλος : «Είναι σημαντική αυτή η αγωνιστική»

Δημήτρης  Χρυσόπουλος : «Είναι σημαντική  αυτή η αγωνιστική»

Δημήτρης Χρυσόπουλος : «Είναι σημαντική αυτή η αγωνιστική»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 119 ΦΟΡΕΣ

Ο προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Πυλίου Δημήτρης Χρυσόπουλος μιλάει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας

Την άποψη ότι η αγωνιστική του προσεχούς Σαββατοκύριακου είναι πολύ σημαντική ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος σε ό,τι έχει να κάνει με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, εξέφρασε μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Πυλίου Δημήτρης Χρυσόπουλος. Ο ίδιος ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι η ομάδα του δεν έχει άγχος και ότι στο δεύτερο μισό θα φανεί αν θα μπορέσει να έχει ξεκάθαρο στόχο της τον πρωταθλητισμό. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του νεαρού και ανερχόμενου τεχνικού είναι οι ακόλουθες:

«Θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμη καθώς δεν είμαστε ούτε στα μισά του δρόμου. Ωστόσο μπροστά μας έχουμε μια αγωνιστική που μπορεί να διαμορφώσει πολλά στη συνέχεια. Είτε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, είτε όμως και να το μπλέξει ακόμα περισσότερο. Δεν νιώθουμε κάποια πίεση διότι οι στόχοι μας ήταν ξεκάθαροι από την αρχή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αν συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, δεν θα κοιτάξουμε την ενίσχυση ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα πιο ισχυροί στο δεύτερο μισό και εκεί πια να μιλήσουμε για ξεκάθαρο πρωταθλητισμό».

Αναφερόμενος γενικότερα στο πρωτάθλημα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Προσωπικά μου αρέσει το πρωτάθλημα. Και αυτό διότι καμία ομάδα δεν εμπνέει σιγουριά και καμιά ομάδα δεν είναι τελείως αδύναμη για να τη θεωρήσει κανείς θύμα. Αυτά τα στοιχεία κάνουν ανταγωνιστικό και αμφίρροπο το πρωτάθλημα. Είναι ψυχοφθόρο γι’ αυτούς που έχουν στόχους αλλά και όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο θέλουμε να ταλαιπωρούμε λίγο …την ψυχή μας». Αναφορικά με το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΕΡΑ, ο Αθλητικός Όμιλος Πυλίου αναμένεται να παραταχθεί με όλα του τα «όπλα» καθώς δεν υπάρχει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή