Σπουδαία φιλικά των Βετεράνων

Σπουδαία φιλικά των Βετεράνων

Σπουδαία φιλικά των Βετεράνων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 200 ΦΟΡΕΣ

Γίνονται προσπάθειες για να έρθει στη Ρόδο ο Ολυμπιακός και να συνδυαστεί το παιχνίδι με τους εορτασμούς για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου

Τέσσερα σπουδαία φιλικά παιχνίδια αναμένεται να δώσουν οι Βετεράνοι Ρόδου και Διαγόρα μέσα στο 2020! Πρόκειται για ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Ρόδο, ένα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και δυο ακόμα με τον Ατρόμητο (σε γήπεδο που θα οριστεί) αλλά και την Πάτρα (στις 15 Μαϊου στη Ρόδο).

Το πρώτο αναμένεται να γίνει μέσα στο Μάρτιο και θα συνδυαστεί και με τον εορτασμό για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου ενώ παράλληλα θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Το παιχνίδι στην Κρήτη θα προγραμματιστεί για λίγο αργότερα. Όλα τα παραπάνω αποφασίστηκαν κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του δ.σ. των Βετεράνων.

Φιλικό στη μνήμη του Λευτέρη Σταυρή
Παράλληλα, στις 18 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα φιλικό παιχνίδι και στις Καλυθιές προ τιμήν του αείμνηστου Λευτέρη Σταυρή. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. Για τον σκοπό αυτό, συνεργάζονται οι παλαίμαχοι των δυο ομάδων. Με τους Καλυθενούς θα αγωνιστούν και οι πρώην παίκτες της Ρόδου και μέλη του Συνδέσμου Ρόδου - Διαγόρα Σταμάτης Σταμάτης (ο οποίος δέσποζε στην άμυνα του Απόλλωνα επι μία δεκαετία) και Αντώνης Φαλτσέτας που κι αυτός έχει αγωνιστεί με τα χρώματά του Απόλλωνα.

Άλλες αποφάσεις που πήραν οι Βετεράνοι είναι οι ακόλουθες:
«1. Θα ενισχυθεί οικονομικά ο πρώην συμπαίχτης μας στην Ρόδο Μιχάλης Ορφανός ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και το ΔΣ του εύχεται περαστικά και καλή ανάρρωση!
2. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας εύχεται επίσης στον αγαπητό μας φίλο Σαββα Μουστάκα , περαστικά , σιδερένιος και γρήγορη ανάρρωση!

3. Ο πρόεδρός μας Μιχάλης Δράκος κάλεσε ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κρεμαστής, όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας στα εγκαίνια της γιορτής που θα γίνει στην Κρεμαστή, το Σάββατο στις 18:00 όπου θα ακουστούν τοπικά τραγούδια, θα υπάρχουν χοροί, φαγητά, εδέσματα, γλυκά και γιορτινή γενικά ατμόσφαιρα!».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή