Ρόδος: Νίκη και καλή εμφάνιση!

Ρόδος: Νίκη και καλή εμφάνιση!

Ρόδος: Νίκη και καλή εμφάνιση!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 111 ΦΟΡΕΣ

Η Ρόδος στο «κλείσιμο» του 2019 υποδέχεται σήμερα (2 μ.μ.) την Κόρινθο 2006 και δεν σκέφτεται τίποτε άλλο πέραν των τριών βαθμών. «Εκτός» οι Γιόνδης και Νικολόπουλος

Να στεφθεί πρωταθλήτρια χειμώνα συνδυάζοντας τους τρεις βαθμούς με καλό θέαμα θέλει η Ρόδος η οποία υποδέχεται σήμερα στις 2 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας την Κόρινθο 2006. Με το παιχνίδι αυτό, ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, του τελευταίου δηλαδή του πρώτου γύρου.

Οι «πράσινοι» είναι και μαθηματικά πρωταθλητές χειμώνα, ωστόσο ενδιαφέρονται άμεσα για την κατάκτηση της νίκης θέλοντας έτσι να διατηρήσουν την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα «ελάφια» θέλουν παράλληλα να κάνουν και καλές γιορτές καθώς το επόμενο παιχνίδι τους είναι προγραμματισμένο για το 2020 και έτσι είναι αποφασισμένα να παίξουν πολύ δυνατά από το ξεκίνημα. Ένας λόγος παραπάνω βέβαια που την περασμένη αγωνιστική δεν μπόρεσαν να νικήσουν την Θύελλα Ραφήνας. Καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας προετοιμάστηκαν όσο το δυνατόν καλύτερα και δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του σημερινού αγώνα. Οι γηπεδούχοι θέλουν και την παρουσία του φίλαθλου κόσμου που μπορεί να τους δώσει μεγαλύτερη ώθηση για να μπορέσουν έτσι ευκολότερα να υλοποιήσουν τον στόχο τους.

Ο τεχνικός Κώστας Βελιτζέλος δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Γιόνδη και τον τιμωρημένο Νικολόπουλο (είναι παράλληλα και τραυματίας). Από εκεί και πέρα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

-Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Θεόφιλος Δημητρακόπουλος από την Αθήνα και «βοηθοί» του θα είναι οι Λυκούργος Τσολακίδης και Χρήστος Μητροφάνης από τον ίδιο Σύνδεσμο. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Θανάσης Τζωρτζάκος από τον Σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!