Πάθος για τη νίκη!

Έχοντας ως μοναδικό στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ο Ιάλυσος υποδέχεται σήμερα στη 1 μ.μ. στο «Οικονομίδειο» το Αιγάλεω, σε παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League. 

Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τους «ερυθροκίτρινους» στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουν για να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού. Οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να παίξουν πολύ δυνατά από την αρχή για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προσπάθειά τους αναμένεται να ενισχύσει και ο Μπραχίμα Κονέ ο οποίος είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί. Το δελτίο του Ιβοριανού επιθετικού είναι στη διάθεση της διοίκησης των «ερυθροκίτρινων» και έτσι είναι ακόμα μια σημαντική λύση για τους γηπεδούχους. Ο κ. Χοσάδας κάλεσε όλους τους παίκτες να βρίσκονται σήμερα το πρωί στα αποδυτήρια και λίγο πριν από το παιχνίδι θα αποφασίσει για τη δεκαοκτάδα. Σε αυτή ο μόνος που σίγουρα δεν θα βρίσκεται είναι ο Μάρκος Μαραγκουδάκης ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Διαιτητής από τον Σύνδεσμο της Ξάνθης ορίστηκε να διευθύνει το σημερινό παιχνίδι. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Τσοπουλίδη (φωτό) ο οποίος θα έχει για «βοηθούς» του τους Μάριο Γκιόση και Θανάση Καραγιάννη από τον Σύνδεσμο της Θράκης. «Τέταρτος» θα είναι ο Τάσος Γιαννουκάς (Δωδεκανήσου) και παρατηρητής τους η Ελένη Λαμπαδαρίου από τον Πειραιά.

Άλλοι δυο αγώνες
Εκτός από το παιχνίδι του Ιάλυσου, σήμερα διεξάγονται άλλα δυο για τη 16η αγωνιστική. Συγκεκριμένα:
ΟΦ Ιεράπετρας – Ιωνικός 
Καβάλα – Ένωση Ασπροπύργου 
Και τα δύο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.