Ήρθε αποφασισμένος ο ΑΟ Πυλίου, έφυγε με το «διπλό» από το Παραδείσι

Ήρθε αποφασισμένος ο ΑΟ Πυλίου,  έφυγε με το «διπλό» από το Παραδείσι

Ήρθε αποφασισμένος ο ΑΟ Πυλίου, έφυγε με το «διπλό» από το Παραδείσι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 130 ΦΟΡΕΣ

Εύκολη επικράτηση με 5-1 απέναντι στον Κλεάνθη

Συνεχίζεται το… στενό μαρκάρισμα του Ηρακλή Μαριτσών από τον ΑΟ Πυλίου, μετά και τη νίκη του χθες στο Παραδείσι, 5-1 επί του Κλεάνθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι παίκτες της ομάδας από την Κω έδειξαν ότι δεν ήθελαν με τίποτα απώλειες και δημιούργησαν στο πρώτο 20λεπτο πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Το σκορ άνοιξε όμως στο 25’ χάρις στον ωραίο συνδυασμό, Στεφανίδη-Χατζησουλεϊμάν και την πάσα στον Γεωργιάδη που πλάσαρε εύστοχα τον Ηλία για το 0-1.

Πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά ο ΑΟ Πυλίου είχε σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του με την πάσα του Στεφανίδη στον Δρόσο και το σουτ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης όμως οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 με την πάσα του Δρόσου στον Στεφανίδη και το πλασέ του δεύτερου, αλλά ο Κλεάνθης αντέδρασε με τον Ποζατζίδη στο 51’ μετά από λάθος της άμυνας και ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν περισσότερο πια για τον ΑΟ Πυλίου στο 70’, όταν εκτέλεσε φάουλ ο Γεωργιάδης και ο Στεφανίδης με ωραίο πλασέ σημείωσε το 1-3. Αφού πέρασαν κάπου τρία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ με βαθιά μπαλιά από τον Χατζησουλεϊμάν και νέο πλασέ του Στεφανίδη.

Στο 81’ διαμορφώθηκε το τελικό 1-5, αφού ο Γεωργιάδης τροφοδότησε τον Κεφαλιανό κι αυτός πλάσαρε ωραία κι εύστοχα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μανώλης Κυρίτσης με βοηθούς τους Τσέτσο και Καλκαβούρα.

Κλεάνθης: Ηλίας, Βασιλείου (46’ Θανάρι), Τσίγκρηλας, Γρηγοριάδης, Πιτσουρδάκης Ποζατζίδης, Δανάς (76’ Τζοβαλίν), Πελέκης (79’ Στάππας), Κουτσουμπάρης, Θάνος, Πολύζος (42’ Χότζα).
ΑΟ Πυλίου: Μιχαλάκης, Κεφαλιανός Μ., Μαργαρίτης, Γεωργιάδης (86’ Λαμάι), Χατζησουλεϊμάν, Χατζηβασίλης, Δρόσος, Βλαντιμίροφ, Στεφανίδης (77’ Κεφαλιανός Γ.), Νικήτας (62’ Αρχοντούλης), Μποϊλής (73’ Πλατέλλας).

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Την Παρασκευή 10/5 στην Πάτρα

Άψογη η διοργάνωση του “Aegean IPSC Cup 2024” από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου!

Τα αποτελέσματα στο τοπικό μπάσκετ

Πολύτιμες εμπειρίες για την ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις

Πολύ καλή η παρουσία της Δάφνης Ρόδου στο διασυλλογικό στίβου Ανδρών-Γυναικών

Ρεκόρ του Γιώργου Λυμπέρη των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Σαφώς αναβαθμισμένος φέτος ο «2ος Δάφνινος Αγώνας» στο φράγμα της Απολακκιάς

Ιάλυσος-Φοίβος: Παίζουν με φόντο τον τελικό