Ν. Σαντορινιός: «Ανατριχιαστική παραδοχή από τον Υπουργό Ναυτιλίας για παράνομες επαναπροωθήσεις»

Ν. Σαντορινιός: «Ανατριχιαστική παραδοχή από τον Υπουργό Ναυτιλίας για παράνομες επαναπροωθήσεις»

Ν. Σαντορινιός: «Ανατριχιαστική παραδοχή από τον Υπουργό Ναυτιλίας για παράνομες επαναπροωθήσεις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 180 ΦΟΡΕΣ

Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας σχετικά με την τακτική των επαναπροωθήσεων, ο αρμόδιος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει:

«Πλήρης παραδοχή από τον Υπουργό της ΝΔ ότι Κυβερνήσεις, προ του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν παράνομες επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο, ενάντια στο διεθνές δίκαιο και τους κανόνες εμπλοκής.

Απαντήσεις οφείλουν να δώσουν ο κ. Βαρβιτσιώτης και όσοι ενεπλάκησαν με το θέμα επί της Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, για εγκληματικά περιστατικά που κόστισαν ζωές.

Η Κυβέρνηση καθημερινά αποδεικνύει την απόλυτη αποτυχία της στο μεταναστευτικό- προσφυγικό ζήτημα ενώ παράλληλα διαφαίνεται η βαθιά ρήξη συνοχής που έχει πλέον η ΝΔ. Έτσι ενώ σήμερα ο κ. Πλακιωτάκης καταδικάζει τις παράνομες επαναπροωθήσεις και δείχνει με το δάχτυλο τα πεπραγμένα των Δεξιών προκατόχων του, την ίδια ώρα ο κ. Στεφανής, με κόστος εκατοντάδων εκατομμυρίων, ονειρεύεται πλωτά φράγματα στο Αιγαίο που θέτουν σε κίνδυνο την ναυσιπλοΐα και προκαλούν το γέλωτα της διεθνούς κοινότητας».

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»