Τον μητροπολίτη Ρόδου επισκέφθηκε η διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου (ΕΞΡ) Μανώλης Γ. Μαρκόπουλος, συνοδευόμενος από τους Αντιπροέδρους κ.κ. Παναγιώτη Γ. Ιωαννίδη και Νικόλαο Καντή, μετέβησαν χθες στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, όπου συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Μαρκόπουλο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, καθώς και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχήθηκε δύναμη, υπομονή, επιμονή και ενότητα στο δύσκολο έργο τους.

Ιδιαίτερα τόνισε, πως είναι αναγκαιότητα η συνέχιση του άριστου κλίματος συνεργασίας των Ρόδιων ξενοδόχων και των εργαζόμενων ξενοδοχοϋπαλλήλων στις τουριστικές μονάδες.
Συνεχάρη δε το Προεδρείο για την επιλογή του να δώσει  βαρύτητα στην Τουριστική Εκπαίδευση και τη Βιωσιμότητα στις τουριστικές επιχειρήσεις.  

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΕΞΡ, με αίσθημα τιμής, εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του για τη συνάντηση, καθώς και για το γεγονός ότι πέρα από το εθιμοτυπικό, η θεματολογία της συζήτησης επεκτάθηκε και σε ουσιαστικά θέματα συνεργασίας σχετικά με τον θρησκευτικό τουρισμό, τα οποία μόνο οφέλη θα αποδώσουν στην τοπική κοινωνία και στν ροδιακή ξενοδοχία.