Σήμερα ο «τελικός» του Ιάλυσου

Σήμερα ο «τελικός» του Ιάλυσου

Σήμερα ο «τελικός» του Ιάλυσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 390 ΦΟΡΕΣ

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν μπορούσε να διεξαχθεί χθες. «Σέντρα» στις 2 μ.μ. στο «Οικονομίδειο» καιρού επιτρέποντος

Σήμερα στις 2 μ.μ. καιρού επιτρέποντος βέβαια, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ιάλυσου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Οικονομίδειο» γυμναστήριο στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League!

Αν και το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για χθες την ίδια ώρα, εντούτοις δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί καθώς οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες είχαν μετατρέψει σε …πισίνα τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου με αποτέλεσμα ο διαιτητής να κρίνει πως δεν ήταν κατάλληλος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στον Βόλο και ο αγώνας να οριστεί εκ νέου εντός δεκαπέντε ημερών (θα μπορούσε να γίνει με τη σύμφωνη γνώμη της διοργανώτριας αρχής μόνο), όμως τελικά αποφασίστηκε να ακολουθηθεί αυτό που προστάζει ο κανονισμός της διοργανώτριας αρχής.

Για τον Ιάλυσο φυσικά δεν αλλάζει τίποτα και ισχύει το ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι «τελικό» που θέλει οπωσδήποτε να το κερδίσει προκειμένου να προσθέσει στο ενεργητικό του τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Και σήμερα ο τεχνικός Νίκος Παντέλης έχει καλέσει όλους τους παίκτες να βρίσκονται στα αποδυτήρια και θα αποφασίσει για τους δεκαοκτώ λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζουμε ότι διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Θωμάς Μαυρίδης από τον Σύνδεσμο της Πέλλας. «Βοηθοί» του θα είναι οι Παναγιώτης Χρηστάκος και Χρήστος Κορώνας από τον Πειραιά. «Τέταρτος» θα είναι ο Χρήστος Κακουλίδης ενώ παρατηρητής τους ορίστηκε ο Σοφιανός Μαράνος από την Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή