Κυριάκος Μαριάς: «Μας έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη»

Κυριάκος Μαριάς: «Μας έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη»

Κυριάκος Μαριάς: «Μας έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 192 ΦΟΡΕΣ

Ο έμπειρος Κυριάκος Μαριάς εξηγεί ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του Διγενή στο δεύτερο γύρο της Α’ Κατηγορίας. «Με αποτελέσματα τύπου Μαριτσών, ερχόμαστε πιο κοντά στο στόχο μας αλλά έχει ακόμα δρόμο» τόνισε

H στήριξη που μέχρι τώρα απολαμβάνουν από τη διοίκηση, τον προπονητή αλλά και τους φιλάθλους είναι το μυστικό της επιτυχημένης παρουσίας του Διγενή Κοσκινού στο δεύτερο γύρο της Α’ Κατηγορίας, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μαριά.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, με αφορμή το σημαντικό «διπλό» που έκανε η ομάδα του στα Μαριτσά (2 – 3) μίλησε στην «Αθλητική Ροδιακή», τονίζοντας τα ακόλουθα:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι ο Ηρακλής ήταν ανώτερος μας αλλά στο δεύτερο καταφέραμε να ισορροπήσουμε. Δεν φοβηθήκαμε, βγήκαμε μπροστά και μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα το οποίο είναι δίκαιο. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και έτσι κάναμε ένα πολύ σημαντικό διπλό που θα μας βοηθήσει ενόψει της συνέχειας».

Ο έμπειρος αμυντικός, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Καταφέραμε να κάνουμε αποτέλεσμα και μέσα στο Πυλί και αυτό είναι ένα στοιχείο που δείχνει ότι μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία μας. Σαν Κυριάκος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στον προπονητή αλλά και στον κόσμο. Και οι τρεις αυτοί παράγοντες μας πίστευαν από την αρχή. Στο πρώτο γύρο είχαμε έξι βαθμούς μόνο και ήταν φανερό πως η παραμονή θα ήταν μια δύσκολη υπόθεση. Όλοι αυτοί όμως μας πίστευαν και μας το έλεγαν συνέχεια στα αποδυτήρια. Αν δεν υπήρχε αυτή η μεγάλη εμπιστοσύνη που μας έδειξαν δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε απολύτως τίποτα. Κάποια στιγμή λοιπόν ήρθε η ανάκαμψη. Αρχίσαμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα τα οποία μας έδωσαν ώθηση και φθάσαμε εδώ που φθάσαμε».

Σχετικά με το αν πιστεύει ότι η ομάδα του είναι πολύ κοντά πλέον στο να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, είπε:
«Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Σίγουρα όμως τα αποτελέσματα αυτά μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του στόχου. Όμως δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σοβαροί. Τα πιο δύσκολα παιχνίδια αρχίζουν τώρα. Με τον Απόλλων, το Πυλί και τον Ηρακλή παίζαμε χωρίς άγχος καθώς ότι παίρναμε αν παίρναμε θα ήταν καλό για εμάς. Πλέον θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με εμάς και θα παίξει ρόλο η δύναμη και το πάθος. Θα είναι πολύ δύσκολες αναμετρήσεις».

Όσο για το ποια είναι η γνώμη του για τη «μάχη» του τίτλου, τόνισε τα ακόλουθα:
«Ο Ηρακλής σίγουρα θα διεκδικήσει μέχρι τέλος το πρωτάθλημα. Δεν θα κριθεί κάτι στο παιχνίδι της Κω. Έχει ακόμα δρόμο μπροστά. Έχουμε δει ότι στο φετινό πρωτάθλημα όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Είτε παίζεις με τον πρώτο, είτε με τον τελευταίο, ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα. Και στην κορυφή και στην ουρά της βαθμολογίας, πιστεύω ότι τα πάντα θα κριθούν αν όχι την τελευταία σίγουρα τις τελευταίες αγωνιστικές. Το φετινό πρωτάθλημα μπορεί να μην έχει μεγάλη ποιότητα εντός αγωνιστικού χώρου όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει μεγάλη αγωνία και σασπένς για τους φιλάθλους».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή