Συνάντηση γονέων στους Πάνθηρες

Συνάντηση γονέων  στους Πάνθηρες

Συνάντηση γονέων στους Πάνθηρες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 142 ΦΟΡΕΣ

Την καθιερωμένη ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα το βράδυ οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών των Πανθήρων.

Χαρακτηριστικό είναι και το ακόλουθο δελτίο Τύπου που εξέδωσαν:

«Αναλυτική ενημέρωση στους γονείς για την πορεία των παιδιών τους, έκαναν τη Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία τους οι υπεύθυνοι προπονητές των Ακαδημιών των Πανθήρων. Είναι κάτι το οποίο γίνεται τρεις φορές μέσα στην αγωνιστική περίοδο (κάτι σαν τους ελέγχους στο σχολείο) και όλοι οι γονείς όλων των τμημάτων έχουν την ευκαιρία να μάθουν από πρώτο χέρι για την εξέλιξη των παιδιών τους. Τους δίνεται μάλιστα ένα ειδικό ενημερωτικό έντυπο το οποίο περιλαμβάνει αναλυτικά την αξιολόγηση των ικανοτήτων των αθλητών.

Παράλληλα οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να ρωτήσουν τους προπονητές για οτιδήποτε τους απασχολεί σε σχέση με τα παιδιά τους και γίνεται μια εποικοδομητική κουβέντα σχετικά με το μέλλον τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι γονείς προσκόμισαν και τους ελέγχους του σχολείου, δεδομένου ότι πάγια τακτική της Ακαδημίας μας είναι να υπάρχει ενημέρωση για τις επιδόσεις του κάθε παιδιού και στο σχολείο, κάτι που είναι αλληλένδετο με την ενασχόλησή του στο ποδόσφαιρο.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι Πάνθηρες στον τομέα αυτόν δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα και τους ενδιαφέρει να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα των δραστηριοτήτων και των επιδόσεων του κάθε παιδιού».

Διαβάστε ακόμη

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους