Εποικοδομητική η ημερίδα της Ρόδου

Εποικοδομητική η ημερίδα της Ρόδου

Εποικοδομητική η ημερίδα της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 113 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Semiramis με εισηγητή τον Αχιλλέα Υφαντίδη

Επιτυχημένη ήταν η ημερίδα που διοργάνωση η Ρόδος στο ξενοδοχείο Semiramis με θέμα «Η επίδραση της ψυχολογίας στο παιδί στην αθλητική και καθημερινή του δραστηριότητα» και εισηγητή τον ψυχολόγο Αχιλλέα Υφαντίδη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Μετά την επιτυχημένη ημερίδα που διοργάνωσε η Ακαδημία μας, ο υπεύθυνος κ. Γιάννης Κάππος, θα ήθελε πρωτίστως να ευχαριστήσει τον κ. Υφαντίδη Αχιλλέα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, όπως επίσης τους παράγοντες, εκπροσώπους και προπονητές που παρευρέθηκαν στο ξενοδοχείο Semiramis.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο προπονητής της αντρικής μας ομάδας Κώστας Βελιτζέλος, ο προπονητής της Μικτής Δωδεκανήσου Κ -12, Τριχιάς Γιώργος, ο προπονητής και συγγραφέας Σάκης Τερζής, οι προπονητές Θρουμουλόπουλος Λάζαρος και Καρίκης Παναγιώτης, η υπεύθυνη των Ακαδημιών Καλυθιών κ. Καρύπη, την Εύη Θεοδωροπούλου από τον Ποσειδώνα Καρπάθου και τους Καστελοριζιό Νίκο, Σιέχ Χαλίς,Παναγιώτη Σαχινίδη και Ανδρούτσο Αποστόλη, για την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας.

Τέλος, ο κ. Κάππος ευχαριστεί θερμά τους γονείς και αθλητές μας, που με χαρά υποδέχτηκαν τον κ. Υφαντίδη και επικρότησαν την ενέργεια αυτή. Η πολύπλευρη εκπαίδευση του τρίπτυχου προπονητές – γονείς – παιδιά, πάνω στο οποίο βασίζονται οι αναπτυξιακές ηλικίες είναι αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως. Θέλουμε να παρέχουμε εικόνες και ερεθίσματα σε προβλήματα που βρίσκονται εκτός αγωνιστικού χώρου με στόχο την δημιουργία μιας Ακαδημίας πρότυπο για τα παιδιά και το νησί μας».

Διαβάστε ακόμη

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων