Ομιλία στη Ρόδο του Άλκη Κούρκουλα

Ομιλία στη Ρόδο του Άλκη Κούρκουλα

Ομιλία στη Ρόδο του Άλκη Κούρκουλα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 226 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζονται τα σεμινάρια του «Κύκλου της Ρόδου» που συνδιοργανώνουν η Μονάδα Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών και το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης «Γ. Γεννηματάς».

Επόμενος ομιλητής είναι ο δημοσιογράφος Άλκης Κούρκουλας που θα μιλήσει για το ρόλο του Φαναρίου μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 11.00.

Ο Άλκης Κούρκουλας σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Παρίσι στη Σορβόνη και στην Ėcole des Hautes Etudes en Sciences Sociales .

Εργάστηκε στο Λονδίνο στο BBC την περίοδο 1980-83, στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην ΕΟΚ την περίοδο 1983-84 και στη συνέχεια στην Κωνσταντινούπολη την περίοδο 1984-2016 ως επικεφαλής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Επίσης, διετέλεσε ανταποκριτής της ΕΡΤ, του Mega, της «Καθημερινής» και του «Βήματος» στην Κωνσταντινούπολη. Έχει δημοσιεύσει το βιβλίο «Ίμια. Κριτική προσέγγιση του Τουρκικού Παράγοντα».

Διαβάστε ακόμη

Ολοκλήρωση της ημερίδας «Ταξίδι στον κόσμο των λέξεων και της μουσικής»

Διάκριση για 14χρονη μαθήτρια σε διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας

Παράκτιος καθαρισμός στην παραλία της Ψαροπούλας από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου και τον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου

Από την εφηβεία στην ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες

Σε πανελλήνιο συνέδριο μαθητές του 1ου Δημοτικού Κρεμαστής και 1ου Δημοτικού Αφάντου

Λαοί και θρησκείες συναντώνται στο νησί «της πεταλούδας» και του «ελαφιού»

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου… ταξιδεύει!

Το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) στο Cern