Κρυολιπόλυση και ηλεκτρολιπόλυση

Κρυολιπόλυση και ηλεκτρολιπόλυση

Κρυολιπόλυση και ηλεκτρολιπόλυση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1724 ΦΟΡΕΣ

Εξαφανίστε το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Αποκλειστικά στα SKOURASMED

Κρυολιπόλυση Νέας Γενιάς
Η θεραπεία που αξιοποιεί την ευαισθησία των λιποκυττάρων στις χαμηλές θερμοκρασίες για να εξαλείψει έναν μεγάλο αριθμό τους, εφαρμόζεται στα SkourasMed με τεχνολογία νέας γενιάς.
Χωρίς παρενέργειες, ανώδυνα και με αποτελέσματα ορατά 4 εβδομάδες μετά την εφαρμογή, η Κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοσθεί σε οποιαδήποτε περιοχή παρουσιάζει συσσώρευση λίπους, όπως:
• στην κοιλιά
• στο σωσίβιο της λεκάνης
• στην περιφέρεια των μηρών
• στα γόνατα
• στα μπράτσα
• στις γάμπες.

Οι κεφαλές διαφορετικών μεγεθών που έχουμε στη διάθεσή μας, εξασφαλίζουν την προσαρμογή της θεραπείας στο εκάστοτε πρόβλημα, ενώ όταν το πρόβλημα είναι πολύ εκτενές, μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα, συνδυάζοντας την Κρυολιπόλυση με την Ηλεκτρολιπόλυση.

Ηλεκτρολιπόλυση: Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση
Η μέθοδος της Ηλεκτρολιπόλυσης εφαρμόζεται σε όλο το σώμα και δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της τοπικής συσσώρευσης του λίπους και της κυτταρίτιδας.
Διοχετεύοντας ρεύμα χαμηλής έντασης αλλά ειδικής συχνότητας επιδρούμε άμεσα στα λιποκύτταρα, με αποτέλεσμα τη μόνιμη, ανώδυνη, αναίμακτη και ασφαλή διάλυσή τους.

Η εφαρμογή είναι απλή: τοποθετούνται λεπτές (τριχοειδείς) και εύκαμπτες βελόνες εντός του υποδορίου ιστού στις περιοχές των λιπαποθηκών (μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, μπράτσα, γάμπες, πλάτη, διπλοσάγωνο). Μέσω των βελονών αυτών διοχετεύεται ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλής έντασης, αλλά ειδικής συχνότητας, το οποίο αλλάζει την πολικότητα της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων, αυξάνει τον καταβολισμό τους, με αποτέλεσμα τη διάλυση του λίπους. Η κάθε συνεδρία, διάρκειας 1,5 ώρας, περιλαμβάνει επίσης πρόγραμμα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, ενώ παράλληλα προκαλεί σύσφιγξη του δέρματος και μυϊκή τόνωση.
Απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, ενώ μπορεί να εφαρμοσθεί με λεπτομέρεια σε όλο το σώμα, οπουδήποτε εμφανίζεται συσσώρευση λίπους.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μόνιμα
Μετά την ολοκλήρωση των θεραπειών, επιτυγχάνεται εξάλειψη του τοπικού πάχους ομοιόμορφα, χωρίς χαλάρωση, με ένα δέρμα υγιές και σφριγηλό.
Κατά την εφαρμογή των βελονών δεν υπάρχει πόνος, διότι δεν υπάρχουν νεύρα στο λίπος του υποδορίου ιστού. Μετά το πέρας κάθε συνεδρίας το άτομο μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις δραστηριότητές του, χωρίς φαρμακευτική αγωγή ή περίδεση στα σημεία όπου έχει εφαρμοστεί η ηλεκτρολιπόλυση.


Πώς θα επιλέξω τη θεραπεία που μου ταιριάζει;
Κατά την πρώτη ενημέρωση με τους γιατρούς των SkourasMed, γίνεται μια πλήρης εξέταση του ατόμου, λαμβάνεται λεπτομερές ιστορικό, γίνεται αναλυτική λιπομέτρηση και καθορίζεται το πρωτόκολλο που θα εφαρμοσθεί και ο αριθμός των θεραπειών που απαιτείται από τη μεγάλη γκάμα μεθόδων που προσφέρεται.
Ξεκινώντας τη θεραπεία του, ο ασθενής πληρώνει ανά συνεδρία, χωρίς να δεσμεύεται με κάποιο πακέτο θεραπειών. Βάσει του αποτελέσματος, συνεχίζει εφόσον χρειάζεται στην επόμενη θεραπεία.

www.skourasmed.gr
Ρόδος, Αμερικής 42,
Τ: 22410 25506
Αθήνα - Τ: 210 3613858
Θεσσαλονίκη - Τ: 2310 282550

Διαβάστε ακόμη

Ψευδοκύστη στο πάγκρεας: Όσα θέλετε να γνωρίζετε

Υδατάνθρακες: κατανοώντας την αξία τους

Υπέρταση και ινομυώματα: Πώς συσχετίζονται

Ηπατική νόσος: Πώς εκδηλώνεται στις διάφορες μορφές της

Ποιες είναι οι συνέπειες της χαμηλής βιταμίνης D

Λουτεΐνη: Ποια τα οφέλη της & σε ποιες τροφές θα τη βρείτε

Γυροειδής αλωπεκία (τριχοφάγος): Τί είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Πνευμονική ατρησία: Προσοχή στα συμπτώματα της καρδιακής νόσου