Αθώος 21χρονος κατηγορούμενος  για βιασμό Νορβηγίδας στη Ρόδο

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω, 21χρονος Έλληνας που κατηγορούνταν για το βιασμό συνομήλικής του αλλοδαπής από τη Νορβηγία, η οποία φέρεται να ήταν παρθένα.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε πριν από τρία χρόνια η νεαρή αλλοδαπή (τότε ήταν 18 ετών) στην αστυνομία και είχε ως αποτέλεσμα το σχηματισμό δικογραφίας και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 21χρονου (σήμερα), ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Έτσι χθες ο 21χρονος βρέθηκε στο εδώλιο του δικαστηρίου, ενώπιον του οποίου όχι μόνο αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται αλλά δια των συνηγόρων του κ.κ. Άκη Δημητριάδη και Βασίλη Μπέη, προσκόμισε φωτογραφίες στις οποίες η φερόμενη ως παθούσα φαίνεται να βρίσκεται σε ιδιαίτερη στιγμή με τον κατηγορούμενο.

Μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα αθώο τον 21χρονο, τον οποίο και απάλλαξε από κάθε κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η 18χρονη Νορβηγίδα στην αστυνομία, περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Αυγούστου 2017, πήγε μαζί με τον –τότε- 18χρονο στο πατάρι του καταστήματος και εκεί ο τελευταίος συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της, χωρίς τη θέλησή της.

Μετά το συμβάν η αλλοδαπή κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία και προέβη στη σύλληψη του νεαρού.