Στο έλεος των... μποφόρ η Ρόδος από τα ξημερώματα

Στο έλεος των... μποφόρ η Ρόδος από τα ξημερώματα

Στο έλεος των... μποφόρ η Ρόδος από τα ξημερώματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 754 ΦΟΡΕΣ

Δεν εκτελείται κανένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο

Σαρωτικοί άνεμοι που ξεπερνούν τα 9 μποφόρ επικρατούν από τα ξημερώματα στην περιοχή μας, γεγονός που έχει προκαλέσει ακυρώσεις σε όλα τα προγραμματισμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς και από τα νησιά μας.

Και στο αεροδρόμιο της Ρόδου ωστόσο, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, δεν προσγειώθηκαν οι πρωινές προγραμματισμένες πτήσεις, ενώ εκτός από την πρώτη πρωινή που αναχώρησε από τη Ρόδο για Αθήνα, η ομαλή λειτουργία επανήλθε το μεσημέρι, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Πριν από λίγο κανονικά αναχώρησε και η προγραμματισμένη πτήση για την Κάρπαθο. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ το κύμα της κακοκαιρίας θα αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά.

Απαγορευτικό απόπλου

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων για την Κρήτη, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά, δεν εκτελούνται επίσης τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τη Ραφήνα και το Λαύριο. Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα και Ρίο-Αντίρριο.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου