Με τους... λοιμωξιολόγους του Facebook η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη

• Τον κορωνοϊό αργά ή γρήγορα θα τον αντιμετωπίσουμε και θα τον  ξεπεράσουμε. Με τους... λοιμωξιολόγους του Facebook και του INTERNET έτσι όπως εξελίσσονται, η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη. Και η περίπτωσή τους, ανίατη!

• Κι ενώ σε άλλες πόλεις, όπως στον Βόλο για παράδειγμα, η Εισαγγελία της περιοχής στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων καλώντας τους ανόητους που σπέρνουν τον πανικό να λογοδοτήσουν και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου, εδώ δυστυχώς, πέρα... βρέχει.Κοινωνία καλεί Εισαγγελία Ρόδου. Όβερ!

• «Εισαγγελέας διαδικτύου» επιβάλλεται να αναλάβει καθήκοντα πλέον, όχι μόνο για την περίπτωση αυτή, αλλά και για εκατοντάδες άλλες υποθέσεις, που διασπείρουν μίσος, ψεύδη και πανικό στην κοινωνία μας. Γιατί ο κόσμος, είναι ήδη στα κάγκελα. Τι άλλο περιμένουν να δούμε πια;

• Οι πάντες οφείλουν να λειτουργήσουν με ψυχραιμία και σοβαρότητα σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία που περνά ο τόπος, η χώρα και ο κόσμος ολόκληρος. Είναι  η καλύτερη θωράκιση έναντι των... κορωνοϊών που μας απειλούν διαχρονικά.

Ο (φουλ) κακός